Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
''A tv-kimenetre kitett kép maximális felbontása pedig 1024x768 pixel lehet.''
Ez nagyon nem jó. Az én csóró PCTV Pro-mnak mind1, milyen a desktop beállítás, azt használja full screen-ben. :D -
Versus
senior tag
Akkorát szoptam annó a Gigabyte Radeon 9700pro-val hogy tuti eltart a Grantsdale-ig mire kiheverem ! :) Egyébként annyit pontosítanák hogy azért van onnan majdnem mindenem mert nekik volt először az új Asus cuccokból ! :)
Mondjuk az bíztató hogy van már Asus Catalyst de még mindig nem merném megkockázatatni lévén hogy az FX5900 nagyon jó kártya (de el ne áruld senkinek! :) ) valahogy kihúzom ezzel ,jövőre meg majd socket váltáskor újra teljes gépet cserélek és eldönthetem mit dugok a PCI-sínbe ! :) -
eper-fa
aktív tag
''533 és a 800 MHz-es FSB-vel rendelkező Intel Pentium 4, valamint a Prescott és a Pentium-M processzorokat támogató alaplapot.''
a banias is belemegy?? és a többi lapba is? nem elírás ez? mert én nagy naivan azt hittem h ha már teljesen áttervezett proci, akor nem pont most fogja megtartani a foglalatot az intel... -
Versus
senior tag
Nem és még csak nem is fizetnek érte ,nem szándékozom ezt a látszatot kelteni ! :) Csak fura hogy miután ilyen pozitívan nyilatkoztak róluk a PH-s cikkben (nyilván jogosan) nem néznek bele a listájukba (sajnos az árlistába én sem tudok ! :) ) ! Én meg mostanában pillantottam bele a terméklistájukba és pont ez a két cucc megragadt a fejemben és gyorsan rá is pillantottam és valóban ott van! Ez így kicsit olyan ''Az oroszok már a spájzban vannak!'' érzés ,remélem érted mire gondolok ! :) Az meg részletkérdés hogy gyakorlatilag az egész gépem a Ramiristől származik ,úgy tűnik rájött ott valami okos ember hogy érdemes ''jó gazda''-ként komolyan foglalkozni pár nagyobb márkával!
-
Versus
senior tag
Tényleg nem kötözködésből mondom ..... Ramiris árlista Asus P4R800-VM ott figyelget ,simán megér egy telefont hogy ''Srácok tényleg van nálatok ilyen alaplap,VGA stb ... ? Mert akkor megemlítenénk a jó kapcsolatra hivatkozva hogy biza' itt már kapható mert ez egy tuti hely !'' Érdekes/hasznos információt közreadni meg hasznos dolog pl. növeli a hír olvasottságát és pláne növeli a szponzor eladásait. Na megint kibújt belőlem a csúnya,rossz kapitalista ! :)
-
BobMaster
senior tag
Akkor most változott az ATI logo, vagy sem?
-
erdoke
titán
1. Végre egy táblázat, amelyik a 0-ról indul.
2. Az Inteles integrált chipsetnek szüksége is volt rá...:D) elég, ahogy a 9100 IGP is. -
Efreet
senior tag
wow :) kérünk Shuttle XPC-t (vagy más barebonet) ezzel az chipsettel :)
Aktív témák
Hirdetés
ph Közel négy hónapja mutatták be, mégsem kapható egyetlen boltban sem.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest