- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
''A tv-kimenetre kitett kép maximális felbontása pedig 1024x768 pixel lehet.''
Ez nagyon nem jó. Az én csóró PCTV Pro-mnak mind1, milyen a desktop beállítás, azt használja full screen-ben. :D -
Versus
senior tag
Akkorát szoptam annó a Gigabyte Radeon 9700pro-val hogy tuti eltart a Grantsdale-ig mire kiheverem ! :) Egyébként annyit pontosítanák hogy azért van onnan majdnem mindenem mert nekik volt először az új Asus cuccokból ! :)
Mondjuk az bíztató hogy van már Asus Catalyst de még mindig nem merném megkockázatatni lévén hogy az FX5900 nagyon jó kártya (de el ne áruld senkinek! :) ) valahogy kihúzom ezzel ,jövőre meg majd socket váltáskor újra teljes gépet cserélek és eldönthetem mit dugok a PCI-sínbe ! :) -
eper-fa
aktív tag
''533 és a 800 MHz-es FSB-vel rendelkező Intel Pentium 4, valamint a Prescott és a Pentium-M processzorokat támogató alaplapot.''
a banias is belemegy?? és a többi lapba is? nem elírás ez? mert én nagy naivan azt hittem h ha már teljesen áttervezett proci, akor nem pont most fogja megtartani a foglalatot az intel... -
Versus
senior tag
Nem és még csak nem is fizetnek érte ,nem szándékozom ezt a látszatot kelteni ! :) Csak fura hogy miután ilyen pozitívan nyilatkoztak róluk a PH-s cikkben (nyilván jogosan) nem néznek bele a listájukba (sajnos az árlistába én sem tudok ! :) ) ! Én meg mostanában pillantottam bele a terméklistájukba és pont ez a két cucc megragadt a fejemben és gyorsan rá is pillantottam és valóban ott van! Ez így kicsit olyan ''Az oroszok már a spájzban vannak!'' érzés ,remélem érted mire gondolok ! :) Az meg részletkérdés hogy gyakorlatilag az egész gépem a Ramiristől származik ,úgy tűnik rájött ott valami okos ember hogy érdemes ''jó gazda''-ként komolyan foglalkozni pár nagyobb márkával!
-
Versus
senior tag
Tényleg nem kötözködésből mondom ..... Ramiris árlista Asus P4R800-VM ott figyelget ,simán megér egy telefont hogy ''Srácok tényleg van nálatok ilyen alaplap,VGA stb ... ? Mert akkor megemlítenénk a jó kapcsolatra hivatkozva hogy biza' itt már kapható mert ez egy tuti hely !'' Érdekes/hasznos információt közreadni meg hasznos dolog pl. növeli a hír olvasottságát és pláne növeli a szponzor eladásait. Na megint kibújt belőlem a csúnya,rossz kapitalista ! :)
-
BobMaster
senior tag
Akkor most változott az ATI logo, vagy sem?
-
erdoke
titán
1. Végre egy táblázat, amelyik a 0-ról indul.
2. Az Inteles integrált chipsetnek szüksége is volt rá...:D) elég, ahogy a 9100 IGP is. -
Efreet
senior tag
wow :) kérünk Shuttle XPC-t (vagy más barebonet) ezzel az chipsettel :)
Aktív témák
Hirdetés
ph Közel négy hónapja mutatták be, mégsem kapható egyetlen boltban sem.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Ukrajnai háború
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest