Hirdetés
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark05 eredmények
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Milyen frakó lenne má:
Ge4 ultra 500/1200:))) -
karib
addikt
PS2-ben asszem 2x16 MB RDRAM van oszt kész, de épp ez a lényeg: két "eszközzel" piszok nagy sávszélességet tudnak elérni, ezért gazdaságos, és mivel célhardver, nekik bejön az RDRAM (nem kell Photoshopot futtatnia, csak full-out 3D gamezt).
Vajon VGA kártyákra nem lenne jó az RDRAM, ha a PS2-nek ennyire beválik...? -
Miracle
senior tag
szerintem a PS2ben nem RDRAM van, de mind1.
meghalni biztos nem fog.
de hogy az intel nélkül sosem terjed el, az biztos. meg amúgysem. túl nagy az elérési ideje. meg drága. amúgy a DDR333mas SIS chipset MINDENHOL veri a 800as RDRAMOS P4eseket... szal már van alternatíva is... és már csak idő kérdése a PC400 DDRSDRAM:D -
Zsiba
senior tag
-
zsborbas
aktív tag
Az RDEAM-ok nem átlépnek a konzol piacra, már jóideje jelen vannak pl.: Playstation2. Amúgy én sem fogok RDRAM-os rendszert venni, az előbb leírtak miatt, és az ára sem érte még el a szerintem 'megéri az árát' kategóriába. Nekem is egy 1,4(266)TB-m van egy ASUS A7V133C-ben. Intel procim is volt, de az AMD ár/teljesítmény aránya egyszerűen jelen pillanatban verhetetlen. És mindig is olcsóbb volt mint a hasonló tudású Intel. De ez már nem az eredeti témához tartozik. Bocs! :)
-
Zsiba
senior tag
Puff neki! Ez valami új Intel stratégia? Egyet előre kettőt hátra. Jó lenne végre, ha eldöntenék, hogy mit akarnak...
Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel úgy döntött, hogy nem dobja piacra a jövőre tervezett, PC1066-os RDRAM-os chipkészletét, a Tulloch-ot...
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest