Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Milyen frakó lenne má:
Ge4 ultra 500/1200:)))the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
karib
addikt
PS2-ben asszem 2x16 MB RDRAM van oszt kész, de épp ez a lényeg: két "eszközzel" piszok nagy sávszélességet tudnak elérni, ezért gazdaságos, és mivel célhardver, nekik bejön az RDRAM (nem kell Photoshopot futtatnia, csak full-out 3D gamezt).
Vajon VGA kártyákra nem lenne jó az RDRAM, ha a PS2-nek ennyire beválik...?Department of Redundancy Department
-
Miracle
senior tag
szerintem a PS2ben nem RDRAM van, de mind1.
meghalni biztos nem fog.
de hogy az intel nélkül sosem terjed el, az biztos. meg amúgysem. túl nagy az elérési ideje. meg drága. amúgy a DDR333mas SIS chipset MINDENHOL veri a 800as RDRAMOS P4eseket... szal már van alternatíva is... és már csak idő kérdése a PC400 DDRSDRAM:Dértelmező késziszótár :: rekurzió --> lásd : rekurzió
-
Zsiba
senior tag
Ok-Ok! Rosszul fogalmaztam. Az átlépést én sem szó szerint értettem...
Jelenleg nekem is Pentium rendszerem van, immár több mint egy éve változatlan formában. Jövő nyárra tervezek upgrade-et, illetve cserét :), de ezek után lehet, hogy átállok én is AMD-re...''One Ring to rule them all...''
-
zsborbas
aktív tag
Az RDEAM-ok nem átlépnek a konzol piacra, már jóideje jelen vannak pl.: Playstation2. Amúgy én sem fogok RDRAM-os rendszert venni, az előbb leírtak miatt, és az ára sem érte még el a szerintem 'megéri az árát' kategóriába. Nekem is egy 1,4(266)TB-m van egy ASUS A7V133C-ben. Intel procim is volt, de az AMD ár/teljesítmény aránya egyszerűen jelen pillanatban verhetetlen. És mindig is olcsóbb volt mint a hasonló tudású Intel. De ez már nem az eredeti témához tartozik. Bocs! :)
ASUS M4A785D-M PRO, x3 435@x4 B35 @3.2GHz, 2x2GB Kingmax DDR2-1066, Sapphire HD4670
-
Zsiba
senior tag
Puff neki! Ez valami új Intel stratégia? Egyet előre kettőt hátra. Jó lenne végre, ha eldöntenék, hogy mit akarnak...
''One Ring to rule them all...''
Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest