- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Aktív témák
-
Még 1 dolog! Miért nem látszik az ''Eredeti hír'' felirat és miért nem látszanak a hozzászólások a hír alatt??
-
Den
veterán
Volt egy vetélkedő a mohácsi találkozón, ahol Parci kérdéseket tett föl, mi meg nem tudtunk válaszolni, így végül én nyertem a díjat, az integráltsággal kapcsolatos beszólásommal (ha jól emléxem), aminek az volt a lényege, hogy addig integrálnak mindent mindenbe, hogy a végeredmény az lesz, hogy a proci tetején nem fémkupak lesz hanem lcd kijelző...
-
Den
veterán
Hoppá! Miért is nyertem az apogee sapkát mohácson? Na asszem ebből per lesz. csak azt nem tudom hány millió dollárra pereljem őket?
-
Tuti! Ez a tendencia nagyon tetszik. Mondjuk egy fél centi vastag monitort kifejezetten szívesen látnák az asztalomon...
Persze ennek nem a processzoroknál van jelentősége, hanem a felbontásnövelésnél. Ha ez gyártásra kerül, búcsút mondhatunk az eddigi 1024*768 és hasonló felbontásoknak, hanem kb. 10szereződni fog ez a szám. Másrész a válaszidő is drasztikusan csökken. Jól hangzik.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- E-roller topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged