- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
Gonosz
csendes tag
A procisebességek is lassan elérik (vagy már elérték? nemtudom pontosan milyen frekin is megy egy mikró) a mikrohullámu sütőket, szal magnetron se fog kelleni és felmelegszik az a pizza ;))))
-
gang
csendes tag
a lámpát még anno az esti showderben mutatták be.
egy hordozható cd-s magnóba kéne rakni. cd a cd szerepét tölti be, a magnó helyén lenne a floppy stb.. -
ricsik
őstag
hátbazz, ez k***a jó :D :D :D
-
waker
csendes tag
Csak arról nem szól a fáma, hogy alkalmas-e ez a masina normális üzemre is.
Mert, ahogy néztem ezeket a képeket, arra lettem figyelmes, hogy a szellőzés nincs rendesen megoldva.
Vagyis két óra intenzív használat, az egész felforr.
Ha már szellemesség: Az oroszok csináltak olyan petróleum lámpát, amely:
1) Világított
2) A tetején lehetett teát melegíteni
3) Az egyik oldalán olyan elemek voltak, amelyek hő hatására áramot termeltek, erről üzemeltetni lehetett egy rádiót.
MINDEZT az 50-es években.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mikor fognak a vasalóba procit rakni (a mostani procik lassan annyi hőt termelnek, mint egy vasalól). :DD -
tomcs
őstag
wc-tartaly? asztalfiok? samli? porolto v gazpalack? extremebb moddereknek allolampa, japanoknak fogpiszkalo :)
-
fzoy
csendes tag
Inkább azt súgja meg valaki,hogyan lehet annyi szabadidőt szerezni, ami ennek a gépnek az előállításához kellett?
-
tocsa
senior tag
Azér be kéne indítani 800W-on egy fél percre a mikórt, 'szt megnézhetné utána a gépét.
:) -
gang
csendes tag
nekem az volt az ötletem, hogy egy kipreparált macskába telefont ''ültetni'',
úgy csörögne, hogy: mijau, mijau.
bár ez egy csöppet morbid!
:D :D :D :D :D :D
viszont mien lenne ha egyszerűen egy szatyorba tennénk a pc-t; esteleg...
TÉNYLEG!!! az akváriumban milyen jól nézne ki!!! bár akkor valami átláttszó vízhatlan festékkel be kellene vonni vagy ilyesmi. De a megvalósításon még ráér gondolkodni -
CsendPenge
őstag
''A kép láttán levonható következtetés ellenére ez a masina nem alkalmas ételek melegítésére.''
Gagyi! Mi az, hogy nem lehet kaját melegíteni benne? Így az egésznek nincs semmi értelme, mert ha meleg kaját szeretnék, akkor változatlanul el kell mennem a gép elől! :)) -
Szerintem a PC-t rá lehetne építeni a nagymamák által vonszolt kétkerekű csodakocsira, az már valóban mobil PC lenne.
Mobil nagymamával. A nagyi grátisz egy ilyen PC mellé... :)) -
iguana
őstag
nem volt még:
-gázóra/villanyóra
-szennyestartó
-mosógép
-gáztűzhely/villanytűzhely...az utóbbi jobb, hoszen már meg is van a táp :)) -
twollah
nagyúr
Itt van a cikkben szeretlő vasról némi információ.
http://www.bplan-gmbh.de/news/pegasos_e.html -
twollah
nagyúr
Ez egy Pegasos gép.
Semmi köze sincs az X86 vonalhoz.
Azonban jóval több a PowerPC vonalhoz. -
Ploszi
senior tag
mit fikázzátok? :)
-
Cathfaern
nagyúr
Jaja, el tudom képzelni milyen lesz 10 év múlva egy modder-es hír:
- Mindezt a modder-es oldal közepére 72-es betűmérettel -
''Világszenzáció!!! Egy fiatal modder-es srácnak sikerült elérnie azt, amit még soha még egyikőnknek sem! Egy teljes számítógépet-t (igen, jól látjátok, egy teljes PC-t!!) sikerült belemoddolnia, egy teljesen szabványos számítógépházba!''
:)) Az átlag user meg csak les, hogy most mi van, hiszen ő ezt csinálja 10 éve :DD -
cadaver
tag
biztos nem serult egy kicsit aki ezt csinalta? :)
-
PeliScan
addikt
''A kép láttán levonható következtetés ellenére ez a masina nem alkalmas ételek melegítésére.''
Hmm... azért nem hiszem, hogy bárki ezt képzelte volna... jó kis procihűtő kéne, ha közben pizzát akarsz melegíteni! ;] -
atus
senior tag
:(((:((:O
Ősz óta szeretném megcsinálni ezt a mi mikrónkkal, de azóta nem sikerült rávennem szüleimet, hogy adják át moddolásra. Már nem az enyém az ötlet...
Egyébként a megvalósítás igen jóra sikerült, LCDt pl sose tudtam volna belerakni.
/me búsul
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest