- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Pl. itt lehet látni egy ilyen adaptert: [link]
-
dezz
nagyúr
Mint írtam, azért nem tudtam eldönteni, hogy kimenetekről (mint csatik) vagy erekről (érintkezőről, stb.) van szó, mert az első esetben elég 1db csatlakozó is a kártyán (amit adapterrel tovább lehet osztani), ha viszont jelenként számolod (ezt gondoltam, mert külön szerepelt a komponens 3 jele), akkor az s-video 2 ér. (A 7-es miniDIN tényleg nem újdonság, de a komponens kimenet rajta keresztül szerintem igen.)
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
A komponenshez igen, csakhogy a beidezett reszben nem csak a komponens kimenet van emlitve hanem a composit es az s-video is. Erre mondtam hogy nem harom hanem negy csati kell hozza. A component-nek kell a Y + Pb + Pr harmas es a Composite/SVideo-t kombinalhatod egyen is elosztva aztan a kabelon. Sok grafikus kartyanal igy volt megoldva. Persze mindketten hulyeseget irtunk, mert az adott kartyan a komponens kimenet a DVI csatin jon es ahogy a hir is emliti egy adapter kell hozza. Igy gyakorlatilag a kepen lathato ket kimenet eleg mindharom jel biztositasara
Az ATI-s jatek pedik csak a component jelrol szot es igaz hogy ahoz 3 kell -
dezz
nagyúr
válasz
#65675776 #41 üzenetére
Szerinted Raymond melyikről beszélt? Számomra most sem egyértelmű. Ha csatlakozó, akkor 1db-on kijöhet minden (komponens, kompozit, s-video), mint az újabb kártyák 7-érintkezős miniDIN-jén, ha meg érintkezőről, akkor az utóbbi kettőre nem egyet kell számolni, hanem legalábbis kettőt. Vagy nem erre gondoltál? Most ebben sem vagyok biztos. (Mintha ma egy kicsit bizonytalan lennék.
)
-
Zoltán
őstag
válasz
Komplikato #35 üzenetére
Folytassuk itt:
[link] -
Zoltán
őstag
válasz
Komplikato #35 üzenetére
Erről tudok Én is, de Magyarországon nem kapható sajnos. Tudod esetleg, hogy külföldön hol? Mert akkor veszek ott. (Mármint 128 bites LP-t, azt nem hozhatja be az importőr/vagy nem akarja behozni)
Köszi!
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Korrekt kis kártya
csak nem tudom driver terén hogy áll a dolog.
-
Male
nagyúr
válasz
Komplikato #36 üzenetére
Volt az Aopen-nek is 128 bites LP kártyája, ráadásul passzív hűtővel... [link]
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #35 üzenetére
Találtam még Dell Optiplexbe gyártott Low Profil X600Pro PCIE - 256MB kártyát, bár lehet az 64 bites? Egy csatiról kell Y kábellel a két monitort rákötni.
-
Komplikato
veterán
Nos a Galaxynak van GeForce 7300GT GDDR3 LP (450/1000) kártyája, az tudtommal nem 64 bites vagy elfelejtették feltüntetni.
Szerk.: De fel van tüntetve.
GeForce 7300GT LP NVIDIA GeForce 7300GT DDR3 256M 128bit - [link]
Szerk. 2: A linken van nekik 7600GS LP kártya is, szintén 128 bites.
A 7600GT LP kártya meg még akkor volt hírben (fene se emlékszik a márkára!) mikor a 7600 sorozat kijött és az volt a hírben, hogy legerősebb HTPC VGA, csak kár, hogy aktív hűtős volt ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
válasz
Komplikato #12 üzenetére
''Elvileg van LP-s GF7300GT és 7600GT is, azok 128 bitesek'' -HOL?
Köszi! -
szélerőmű
tag
Vérbeli irodai gépben alaplapra integrált vga van, lehetőleg harmatgyenge, nehogy véletlenül office-on, netezésen, passziánszon kívűl használható legyen valami egyéb tevékenységre. A cég nagy eséllyel elég szűkmarkú lesz ahhoz, hogy ne kényeztesse el a dolgozót többel/jobbal.
-
Ősember
őstag
ennyi pénzért ennyi jár, sokás mondani
egész jol állja a sarat, azt hittem gyengébb lesz
-
kovi
senior tag
Állítólag 2D-ben nagyon de nagyon jó a képe. Erről annakidején a DeltaCrome cikkben is szó volt.
-
Nem rossz, de az árához képest kicsit keveset tud. Azért valami nagyobb szegmensbe is csinálhatnának egy kártyát, mert egy irodai gépbe drága, egy otthoni gépbe kicsit kevés.
-
erdoke
titán
''A kártya komponens kimeneten a vezérlő maximum 1080p HDTV-felbontást biztosít, emellett NTSC és PAL szabványok szerinti kompozit és S-Video kimenő jellel is szolgál.''
Egyetlen csatlakozón? Hát mégse három kell hozzá? -
Csapi007
veterán
Hello
Hát ez elég drága... -
kovy79
őstag
Amúgy érdekes a cím: Olcsóbb változatban is kapható a ChromeS27
Hol??? -
twollah
nagyúr
Minek erre a VGAra aktiv hutes?
Szerintem csak pazarlas. -
ftc
nagyúr
S3 Trio volt anno a fény a szememben
-
kovi
senior tag
De jó lenne ha az S3 is bejönne 3. konkurenciának. Lenne adok kapok ...
-
Foglalt név
addikt
h.264-et nem gyorsít?
-
csudri
őstag
Hoppá-hoppá, 128 bit-es low profile kártya? Eddig minden korábbi LP kártya 64bit-es rettenet volt nem?
-
ftc
nagyúr
hááát nem tom 80 dolcsiért egy kicsit sok...a nagytesója volt pariban a 6600-al néha...
ideje lenne egy új architektórát kidobni nem butitani egy foltozott architektórát.. -
Ste
addikt
válasz
Translator #1 üzenetére
nem sokkal a pci-e csatolófelületen kívül
80dollár nem sok egy picit érte? -
Translator
tag
Ez most többet tud, mint a 9800 Prom?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az S3 Graphics új videokártyájának meg sem kottyan a Vista Aero Glass kezelőfelületének megjelenítése.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest