Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
Azért sztem lesz ennek még haszna, a mai telefonok nagy része már most sem csak telefon, nem feltétlenül játékhoz kell ez a kártya, ha majd itthon is lesz 3G lesznek olyan lehetőségek mint pl videotelefon, stb. Ahhoz azért nem árt egy jó GPU. (Hogy szükség van-e videotelefonra az most más kérdés.)
A PDA meg a mobiltelefon úgyis szép lassan összeolvad, a legtöbben már most sem csak telefonálásra használják a telójukat. (Hogy ez jó-e vagy sem az megint más kérdés, ez van). -
Ijk
nagyúr
hátha majd lehet az alsókategóriás 3d telókon is aktiválni a plusz futószalagot, h. olyan teljesítménye legyen mint a high-end telóknak.
-
MLaca
őstag
''3D-gyorsító mobiltelefonokba'' - lol, ennyi és nem több. 6310i rulez!
-
faster
nagyúr
''3d phone edition''
Már most is létezik ilyen:
Bővebben: link -
Krix
őstag
1 év múlva:
''... vettem egy Zalman hűtőt a telómra, így 10 MHz-el többet megy a GPU-m! Tök égő, hogy a te telcsid csak 9807 pontot kap a 3dmark phone edition-ben...'' -
faster
nagyúr
válasz
Basmacskin #12 üzenetére
Shaderek fölöslegesek, de azért egy SIMD pixelproci nem hülyeség ezekhez a kijelzőkhöz. Láttál már PSP-t, milyen 3d-re képes?
-
karib
addikt
Húú, ez már GeForce 3D! Mert az eddigiek ezek szerint 2D-sek voltak? Vagy épp 4D-sek?
Tudatlanabb embertársainkat most őrületbe kergethetjük: ''ááá, a 6800GT, az semmi - nekem már GeForce 3D 4800-am van!'' -
turho
addikt
válasz
Basmacskin #10 üzenetére
Úgyis 1 perc mire egy okosteló bútol...
-
Basmacskin
aktív tag
ezaz! 3D gyorsítót neki! A sok barom úgy viszi majd mint a cukrot! Jó kis aksis telefon... Hehe.. Biztos külön tápcsati kell majd a 3d-s játékokhoz, mint a v5-600 esetében... lol.... egy telefonhoz? Gpu bekapcs, 10 mp alatt a tele töltött aksi kifogy... jajj... HÖ? Mégsem? Kis fogyasztású?!??!?! Akkor meg inkább 3d lassítónak nevezzük. Köszönöm.
-
zsiga667
addikt
És hogy ne csak OFFoljak, ezek azért elsősorban PDA-kba készülnek (gondolom én...), oda meg azért igencsak jól jön a hardveres videokódolás...
Szerk.: Igen, tudom hogy merre van a MOD gomb, mielőtt még valaki megkérdezi.
[Szerkesztve] -
-
Erre aztán rohadt nagy szükség volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatkozott a GoForce 3D 4800.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest