- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
Azért sztem lesz ennek még haszna, a mai telefonok nagy része már most sem csak telefon, nem feltétlenül játékhoz kell ez a kártya, ha majd itthon is lesz 3G lesznek olyan lehetőségek mint pl videotelefon, stb. Ahhoz azért nem árt egy jó GPU. (Hogy szükség van-e videotelefonra az most más kérdés.)
A PDA meg a mobiltelefon úgyis szép lassan összeolvad, a legtöbben már most sem csak telefonálásra használják a telójukat. (Hogy ez jó-e vagy sem az megint más kérdés, ez van). -
Ijk
nagyúr
hátha majd lehet az alsókategóriás 3d telókon is aktiválni a plusz futószalagot, h. olyan teljesítménye legyen mint a high-end telóknak.
-
MLaca
őstag
''3D-gyorsító mobiltelefonokba'' - lol, ennyi és nem több. 6310i rulez!
-
faster
nagyúr
''3d phone edition''
Már most is létezik ilyen:
Bővebben: link -
Krix
őstag
1 év múlva:
''... vettem egy Zalman hűtőt a telómra, így 10 MHz-el többet megy a GPU-m! Tök égő, hogy a te telcsid csak 9807 pontot kap a 3dmark phone edition-ben...'' -
faster
nagyúr
válasz
Basmacskin #12 üzenetére
Shaderek fölöslegesek, de azért egy SIMD pixelproci nem hülyeség ezekhez a kijelzőkhöz. Láttál már PSP-t, milyen 3d-re képes?
-
karib
addikt
Húú, ez már GeForce 3D! Mert az eddigiek ezek szerint 2D-sek voltak? Vagy épp 4D-sek?
Tudatlanabb embertársainkat most őrületbe kergethetjük: ''ááá, a 6800GT, az semmi - nekem már GeForce 3D 4800-am van!'' -
turho
addikt
válasz
Basmacskin #10 üzenetére
Úgyis 1 perc mire egy okosteló bútol...
-
Basmacskin
aktív tag
ezaz! 3D gyorsítót neki! A sok barom úgy viszi majd mint a cukrot! Jó kis aksis telefon... Hehe.. Biztos külön tápcsati kell majd a 3d-s játékokhoz, mint a v5-600 esetében... lol.... egy telefonhoz? Gpu bekapcs, 10 mp alatt a tele töltött aksi kifogy... jajj... HÖ? Mégsem? Kis fogyasztású?!??!?! Akkor meg inkább 3d lassítónak nevezzük. Köszönöm.
-
zsiga667
addikt
És hogy ne csak OFFoljak, ezek azért elsősorban PDA-kba készülnek (gondolom én...), oda meg azért igencsak jól jön a hardveres videokódolás...
Szerk.: Igen, tudom hogy merre van a MOD gomb, mielőtt még valaki megkérdezi.
[Szerkesztve] -
-
Erre aztán rohadt nagy szükség volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatkozott a GoForce 3D 4800.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Torrent meghívó kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Könyvajánló
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest