- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
Azért sztem lesz ennek még haszna, a mai telefonok nagy része már most sem csak telefon, nem feltétlenül játékhoz kell ez a kártya, ha majd itthon is lesz 3G lesznek olyan lehetőségek mint pl videotelefon, stb. Ahhoz azért nem árt egy jó GPU. (Hogy szükség van-e videotelefonra az most más kérdés.)
A PDA meg a mobiltelefon úgyis szép lassan összeolvad, a legtöbben már most sem csak telefonálásra használják a telójukat. (Hogy ez jó-e vagy sem az megint más kérdés, ez van). -
Ijk
nagyúr
hátha majd lehet az alsókategóriás 3d telókon is aktiválni a plusz futószalagot, h. olyan teljesítménye legyen mint a high-end telóknak.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
MLaca
őstag
''3D-gyorsító mobiltelefonokba'' - lol, ennyi és nem több. 6310i rulez!
http://mlzphoto.hu/
-
faster
nagyúr
''3d phone edition''
Már most is létezik ilyen:
Bővebben: link -
Krix
őstag
1 év múlva:
''... vettem egy Zalman hűtőt a telómra, így 10 MHz-el többet megy a GPU-m! Tök égő, hogy a te telcsid csak 9807 pontot kap a 3dmark phone edition-ben...''If it is not broken then don't fix it!
-
faster
nagyúr
válasz Basmacskin #12 üzenetére
Shaderek fölöslegesek, de azért egy SIMD pixelproci nem hülyeség ezekhez a kijelzőkhöz. Láttál már PSP-t, milyen 3d-re képes?
-
karib
addikt
Húú, ez már GeForce 3D! Mert az eddigiek ezek szerint 2D-sek voltak? Vagy épp 4D-sek?
Tudatlanabb embertársainkat most őrületbe kergethetjük: ''ááá, a 6800GT, az semmi - nekem már GeForce 3D 4800-am van!''Department of Redundancy Department
-
turho
addikt
válasz Basmacskin #10 üzenetére
Úgyis 1 perc mire egy okosteló bútol...
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Basmacskin
aktív tag
ezaz! 3D gyorsítót neki! A sok barom úgy viszi majd mint a cukrot! Jó kis aksis telefon... Hehe.. Biztos külön tápcsati kell majd a 3d-s játékokhoz, mint a v5-600 esetében... lol.... egy telefonhoz? Gpu bekapcs, 10 mp alatt a tele töltött aksi kifogy... jajj... HÖ? Mégsem? Kis fogyasztású?!??!?! Akkor meg inkább 3d lassítónak nevezzük. Köszönöm.
--- Geri vagyok ---
-
zsiga667
addikt
És hogy ne csak OFFoljak, ezek azért elsősorban PDA-kba készülnek (gondolom én...), oda meg azért igencsak jól jön a hardveres videokódolás...
Szerk.: Igen, tudom hogy merre van a MOD gomb, mielőtt még valaki megkérdezi.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
Hát azért a videotelónak több értelme van mint a fényképezőgépnek a telcsiben.
Én azért nem veszek telefont már mert nincs csak színes, meg fényképezős, meg polihisztorikus hangja van nekije. Borzzasztóóó..... Nokia 6110-esem van az már ciki?
[Szerkesztve]Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
nagyúr
Erre aztán rohadt nagy szükség volt...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Kuponkunyeráló
- Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX1060 3GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM Intel i5 8400 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest