- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Itthon nem tom, de Németo.-ban ennyi:
GetBestMobile:
Bővebben: link
Teszt:
Bővebben: link
Üdv.!
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
Azt lehet tudni, hogy mennyit dob a Laptop árán ez a videokártya?
-
Keitaro
addikt
És a munkatársak Doom III-aznak agyba főbe
Nekem az említett mini hőerőművel az a legnagyobb bajom, hogy nagyon forró lehet (ölbe venni halál), és hangos. Mondjuk tudom ez is emberfüggő, de én nem szeretném ha zúgna bele a fülembe.
A végén még elterjed a Toshiba féle vízhűtés -
ebx
aktív tag
Nem mindenkinél egyformán számít a fogyasztás. Van olyan cég, ahol azért használnak notikat, mert a munkatársak időről időre egyik helyről másikra települnek át - a noti csak az idő 5 százalékában megy akkuról.
A példa ide pont nem jó, de nem mindenkinél első szempont a fogyasztás. -
Genun
tag
Nagyon komoly! Így már lassan elérjük egy asztali cucc teljesítményét notebookban! wow.
-
myrra
senior tag
szerintem tuti lezabálja az akkut
-
faster
nagyúr
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Mobil X800XT, az meg micsoda? Most jön ki az m28.
-
burgatshow
veterán
Erre témára (W meg teljesítmény) akkor lesz érdemes visszatérni, amikor az ATI is kihozza a mobil X800XT-t és szerintem kifogja rövid időn belül.
-
polika
senior tag
ott az anandtechen a teszt amibe a 6800go az ati m28ával (nemsoká megjelenik azis) versenyzik
ott nezhecc fpseket is meg minden
Bővebben: link -
faster
nagyúr
...és a 64 bites pontosságú HDR-t (High Definition Rendering),
Nem inkább FP blendinget támogat, amit használnak a HDR-nél is? -
t-shirt
veterán
-
polika
senior tag
szerintem is a mi vagyunk aleggyorsabb mibil grafikus chip címért futnak, viszont ez a 8 futószalag böven elég ez szerintem baromság...ha meg tudnák oldani kis áram felvétel mellett hogy több jobb gyorsabb akkor miért ne, majd fejlődik a technika (tudod..640 kilo byte of memory must be enough for everything...
)
-
t-shirt
veterán
egy 6800 alap 17W terhelve 39W-ot eszik, szerintem ez nem olyan sok, és ezek még kevesebbet ehetnek csökentett órajel stb
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
szerintem amikor egy notesz nem tud akkurol 1 óránál többet menni akkor gáz van...
-
rudi
nagyúr
Hát ezek a srácok ott az NVidiánál nem aprózzák el
Mindenesetre érdekes lesz menniyre melegíti majd fel szegény notebookot. Szerintem egy sima 6600 GT bőven elég lett volna mobilban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest