Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Itthon nem tom, de Németo.-ban ennyi:
GetBestMobile:
Bővebben: link
Teszt:
Bővebben: link
Üdv.!
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
Azt lehet tudni, hogy mennyit dob a Laptop árán ez a videokártya?
-
Keitaro
addikt
És a munkatársak Doom III-aznak agyba főbe
Nekem az említett mini hőerőművel az a legnagyobb bajom, hogy nagyon forró lehet (ölbe venni halál), és hangos. Mondjuk tudom ez is emberfüggő, de én nem szeretném ha zúgna bele a fülembe.
A végén még elterjed a Toshiba féle vízhűtés -
ebx
aktív tag
Nem mindenkinél egyformán számít a fogyasztás. Van olyan cég, ahol azért használnak notikat, mert a munkatársak időről időre egyik helyről másikra települnek át - a noti csak az idő 5 százalékában megy akkuról.
A példa ide pont nem jó, de nem mindenkinél első szempont a fogyasztás. -
Genun
tag
Nagyon komoly! Így már lassan elérjük egy asztali cucc teljesítményét notebookban! wow.
-
myrra
senior tag
szerintem tuti lezabálja az akkut
-
faster
nagyúr
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Mobil X800XT, az meg micsoda? Most jön ki az m28.
-
burgatshow
veterán
Erre témára (W meg teljesítmény) akkor lesz érdemes visszatérni, amikor az ATI is kihozza a mobil X800XT-t és szerintem kifogja rövid időn belül.
-
polika
senior tag
ott az anandtechen a teszt amibe a 6800go az ati m28ával (nemsoká megjelenik azis) versenyzik
ott nezhecc fpseket is meg minden
Bővebben: link -
faster
nagyúr
...és a 64 bites pontosságú HDR-t (High Definition Rendering),
Nem inkább FP blendinget támogat, amit használnak a HDR-nél is? -
t-shirt
veterán
-
polika
senior tag
szerintem is a mi vagyunk aleggyorsabb mibil grafikus chip címért futnak, viszont ez a 8 futószalag böven elég ez szerintem baromság...ha meg tudnák oldani kis áram felvétel mellett hogy több jobb gyorsabb akkor miért ne, majd fejlődik a technika (tudod..640 kilo byte of memory must be enough for everything...
)
-
t-shirt
veterán
egy 6800 alap 17W terhelve 39W-ot eszik, szerintem ez nem olyan sok, és ezek még kevesebbet ehetnek csökentett órajel stb
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
szerintem amikor egy notesz nem tud akkurol 1 óránál többet menni akkor gáz van...
-
rudi
nagyúr
Hát ezek a srácok ott az NVidiánál nem aprózzák el
Mindenesetre érdekes lesz menniyre melegíti majd fel szegény notebookot. Szerintem egy sima 6600 GT bőven elég lett volna mobilban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest