Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Én arra gondoltam, hogy a mátrix az egy mesterséges világ, így az abban élök nem önmaguk. Tehát ö a mátrixban egy hacker, a való világban(a piros kapszula után) válik igazságosztóvá. Tehát az eredeti foglalkozás nem hacker, csak a mátrixban az, amúgy csak egy alvó akuumlátor-ionocska, amíg fel nem ébresztik...persze a film sztorija kicsit összetettebb, ez most amolyan eszemfuttatás
mivel a film közben/végére derül ki, hogy mi is az eredeti világ, meg stb. Amúgy a kernelbe lehetett valami, mert késön vették észre, hogy hekkel a tag, de amúgy azt nem értettem, hogy miért nem hackelték gépek is a mátrixot, hogy kinyúvasszák, amíg nem tudta meg Neo, hogy mellékveséböl tudja buherálni a mátrixot, még Mr Andersonként kellett volna ráküldeni 100x Smith ügynököt, mint a 2. részben, mert akkor még nem tudott elméböl alkotni...na mind1, akkor nem lehetett volna még 2 részt csinálni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest