- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #9 üzenetére
Keress rá Google-ön arra, hogy ''NAS''!
-
marcee
addikt
válasz
parandroid #9 üzenetére
Jaja! A hálózatra dugható nagyon faja lehet. Az irodába épített szervergépen gyakorlatilag a raid-es fájlszerveren kívül csak egy hálózatilicenc-es hardverkulcs trónol, azontúl másra nem is használjuk. (Jó az benne van a pakliben, hogy szükség esetén átalakítható egy plusz munkahelynek.)
-
shev7
veterán
válasz
parandroid #9 üzenetére
Nekem Is jól jönne egy ilyen, csak nekem fontos lenne a sebesség, mert én meg a kedvenc sorozatomat tartanám rajta
Pont múltkor gondolkodtam egy ilyenen, mivel a routeremre lehetne USB-n vinyót dugni de annak valami irtózatosan lassú a sebessége (pedig a specifikáció szerint USB 2.0
) Szóval pont múltkor gondolkodtam, hogy miért nincs olyan amit egyből ethernetre lehetne dugni.
Csak az a baj, hogy most vettem SATA-s vinyót meg SATA-s kártyát hozzá. -
parandroid
félisten
Ezt a hálózatra köthető racket még nem szúrta ki senki?
Nekem ideális lenne fájlszervernek - van egy rakás dokumentumom, amit a házon belül több gépről is el szeretné(n)k érni alkalomadtán, úgy is, hogy akár a másik gépek ne legyenek bekapcsolva. Adatátvitel sebessége sem tényező, viszonlyag kicsi fájlokról van szó. Biztosan spanyolviasz, de én most látok ilyet először és fantasztikusan jó ötletnek tartom...
p -
L3zl13
nagyúr
A venti minősőgéért egyértelműen ők a felelősek, mert ők választják meg a gyártót.
De még csak nem is erre gondoltam. 3. fiókom szarakodik adathibával már jó ideje.
A kábelek túl merevek, eltörnek, kontakthibásak lesznek.
Cseréltem már a keretet és a fiókokat is külön. Ahogy látom a hiba a fiók kábelezése.
A múltkor egyikre sikerült ráoperálnom egy ATA33-as kábelt, az sokkal tovább bírta. De mivel sajnos nincs mefelelő felszerelésem a forrasztáshoz, ezért végül az is megadta magát. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek mi várható egy ilyen Bővebben: link IDE -> USB 2.0 belső ''fióktól''? Jó lenne egy ilyen a ''hot-swap'' miatt, csak félek tőle, hogy lassú. -
engusz
veterán
A tápegységről szándékosan nincs kép? Ugyanis, amit vettem Vantec Nexstart, ahhoz majdnem akkora van, mint egy kisebb notebookhoz. Lábmelegítőnek jó lenne, de ahhoz kicsi.
-
orbano
félisten
vehetnének bele papstot
akkor kit kell okolni? valaki kényszeríti őket hogy gagyi ventilátort szereljenek bele?
amúgy tudna valaki ajánlani nekem egy ilyen külső hdd házat, satásat, valami szép feketét? kissé idegesít hogy a nagy vinyómat nem tudom elérni, rajta van egy csomó fontos cucc -
L3zl13
nagyúr
Inkább a minőségen dolgoznának.
A hagyományos IDE mobil rackjeik minősége szerintem kriminális... -
anulu
félisten
ez a SATA-s külső házikó tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Crucial 240GB SSD eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged