Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
-
marcee
addikt
válasz parandroid #9 üzenetére
Jaja! A hálózatra dugható nagyon faja lehet. Az irodába épített szervergépen gyakorlatilag a raid-es fájlszerveren kívül csak egy hálózatilicenc-es hardverkulcs trónol, azontúl másra nem is használjuk. (Jó az benne van a pakliben, hogy szükség esetén átalakítható egy plusz munkahelynek.)
\m/
-
shev7
veterán
válasz parandroid #9 üzenetére
Nekem Is jól jönne egy ilyen, csak nekem fontos lenne a sebesség, mert én meg a kedvenc sorozatomat tartanám rajta Pont múltkor gondolkodtam egy ilyenen, mivel a routeremre lehetne USB-n vinyót dugni de annak valami irtózatosan lassú a sebessége (pedig a specifikáció szerint USB 2.0 ) Szóval pont múltkor gondolkodtam, hogy miért nincs olyan amit egyből ethernetre lehetne dugni.
Csak az a baj, hogy most vettem SATA-s vinyót meg SATA-s kártyát hozzá.''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
parandroid
félisten
Ezt a hálózatra köthető racket még nem szúrta ki senki?
Nekem ideális lenne fájlszervernek - van egy rakás dokumentumom, amit a házon belül több gépről is el szeretné(n)k érni alkalomadtán, úgy is, hogy akár a másik gépek ne legyenek bekapcsolva. Adatátvitel sebessége sem tényező, viszonlyag kicsi fájlokról van szó. Biztosan spanyolviasz, de én most látok ilyet először és fantasztikusan jó ötletnek tartom...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
L3zl13
nagyúr
A venti minősőgéért egyértelműen ők a felelősek, mert ők választják meg a gyártót.
De még csak nem is erre gondoltam. 3. fiókom szarakodik adathibával már jó ideje.
A kábelek túl merevek, eltörnek, kontakthibásak lesznek.
Cseréltem már a keretet és a fiókokat is külön. Ahogy látom a hiba a fiók kábelezése.
A múltkor egyikre sikerült ráoperálnom egy ATA33-as kábelt, az sokkal tovább bírta. De mivel sajnos nincs mefelelő felszerelésem a forrasztáshoz, ezért végül az is megadta magát.Aki hülye, haljon meg!
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek mi várható egy ilyen Bővebben: link IDE -> USB 2.0 belső ''fióktól''? Jó lenne egy ilyen a ''hot-swap'' miatt, csak félek tőle, hogy lassú. -
engusz
veterán
A tápegységről szándékosan nincs kép? Ugyanis, amit vettem Vantec Nexstart, ahhoz majdnem akkora van, mint egy kisebb notebookhoz. Lábmelegítőnek jó lenne, de ahhoz kicsi.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
orbano
félisten
vehetnének bele papstot akkor kit kell okolni? valaki kényszeríti őket hogy gagyi ventilátort szereljenek bele?
amúgy tudna valaki ajánlani nekem egy ilyen külső hdd házat, satásat, valami szép feketét? kissé idegesít hogy a nagy vinyómat nem tudom elérni, rajta van egy csomó fontos cuccA vér nem válik VAZZE!™
-
anulu
félisten
van itthon 3. mindegyik jó. a venti minősége miatt meg szerintem nem őket kell okolni, csak ha azokat is ők gyártják.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
L3zl13
nagyúr
Inkább a minőségen dolgoznának.
A hagyományos IDE mobil rackjeik minősége szerintem kriminális...Aki hülye, haljon meg!
-
anulu
félisten
ez a SATA-s külső házikó tetszik!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest