- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- RAM topik
Aktív témák
-
gaborthefirst
csendes tag
acer vmi újfajta déligyümölcs?!
-
LukE
veterán
ugyanmá, sofőr hozza a targoncát, bevágja a merdzsó hátuljába, azt jólessz:DD
-
Don Vittorio
őstag
Itthon az első ilyenek úgysem azoknál lesznek, akik ki tudnák használni (pl. Lan-partyra), hanem a ''villogós'' főnököknél. :)
-
tcomp
tag
Na óvatosan a farmával, mert erre is nagy igény van.
Pl Nekem is az életem van a gépemben,amit hurcolok magammal, mert muszáj.
Ez csak 12,1 TFT, de jobb lenne nagyobb, mert nem csak egy xaros levelet írok néha rajta.
Szvm mindenki a saját igényeinek megfelelően válasszon hurcolós gépet.
Én már kinőttem a Sharp menedzser kalkulátort.... úgy tíz éve:))
Elcserélném notebukomat :)) -
Bogyó bá'
nagyúr
Hájj!
Nekem tetszik az ötlet, ha lenne pénzem, szeretnék egy ekkora kijelzős gépet: megszünne az asztalomon az a nagy kupi, amit jelenleg a PC és tartozékai képeznek, sőt LAN-partyra cipelni is sokkal könnyebb volna....:D -
khalox
őstag
OFF
Ma mé' csak két hír van?
ON -
nap
addikt
Na, kinek van nagyobb?
A tied mekkora?
17''?
Ez a hossza, vagy a kepatloja? :D -
Male
nagyúr
A BenQ nem ugyan az, mint az Acer?
-
HEBI
senior tag
Nekem egy 15''-os 3.5 Kg-os Darab van, de minden nap este haza tudom vinni melóból gyalog (buszon), azt nem lenne rossz, ha könnyebb lenne, de a méretével semmi bajom. Egy 15''os Portable PC-n legalább elfér egy komolyabb billentyűzet. Egy 17''osra meg már lassan a numerikus is ráfér.
A teljesítményhez, meg semmi köze a méretnek. :)) -
X-COM
nagyúr
oké, képzeljük el, milyen is egy ilyen noti
vegyünk magunk elé egy 17es tft monitort, egy billentyűzetet közvetlenül elé
és nézzük a monitort, 40cm távolságból...
ja, hogy a szemed egyik sarokból a másikba megy?
naés? :-) -
Den
veterán
Jó én nem mondtam (remélem legalábbis :) ), hogy nincs piaca meg nem jó semmire, én is azon a véleményen vagyok hogy a notebook használók nagy része nem sokat hurcolássza a gépét, csak valami jó nevet kéne ezeknek a gépeknek találni, mert a mobil, meg a hordozható nem nagyon jó jelzők ezekre, inkább talán a szállítható :) .
-
Pacák
senior tag
Ami ekkora, az már nem hordozható gép. :) Maximum a ''hurcolható'', esetleg a ''cipelhető'' jelzőt érdemli... :) Notebooknak knéző munkaállomás...
-
esteban
senior tag
Hat igen mobil munkaallomas kontra jegyzetfuzet :)
-
lzsolt
tag
na ugye:)
-
Den
veterán
17 colost kényelmesebb lesz használni? Ja amíg az íróasztalon figyel. Viszont nem szivesen cipelnék egy ilyet egész nap. Ráadásul olyan nagy hogy semmilyen táskába nem férbe, úgyhogy rohangálhat az ember két táskával. Én a 13 colos note-omat sem szívesen hurcolásztam, ma meg már nem vennék 12 colosnál nagyobbat, és 1.5 kilónál nehezebbet.
Aktív témák
Hirdetés
ph 17 inches kijelzőt tartalmazó hordozható számítógépeket dob piacra az Acer.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest