Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Nem tudom miért aggódtok ennyire. Nem az volt a hír, hogy az M$ kicsi arab szeparatista gerillák kiképzését pénzeli, akik fő feladata, hogy beszivárogjanak az OpenGL feljesztőlaborokba, hogy ott belepisiljenek az összes gépbe. :)
Kiszálltak. Na bumm. Az OpenGL ettől nem szűnik meg létezni, mivel egy jól bejáratott működő szabvány, aminek olyan híve vannak, mint a nagy J. C. az ő kis hentelő drágaszágaival.
Én eddig azt sem tudtam, hogy az M$-nek köze van a dologhoz, és szerintem eddig csak azért voltak a csapatban, mert Bill bácsi mindenhol ott akar lenni. (Gondolom kaptak az embereik némi ihletett itt is a DirectX fejlesztéséhez...)
Egyébként Bill bátyó is biztosan olvasott Sun Tzu-t. Akkor ismered meg legjobban ellenfeled, ha a barátjává válsz.
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest