Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Nem tudom miért aggódtok ennyire. Nem az volt a hír, hogy az M$ kicsi arab szeparatista gerillák kiképzését pénzeli, akik fő feladata, hogy beszivárogjanak az OpenGL feljesztőlaborokba, hogy ott belepisiljenek az összes gépbe. :)
Kiszálltak. Na bumm. Az OpenGL ettől nem szűnik meg létezni, mivel egy jól bejáratott működő szabvány, aminek olyan híve vannak, mint a nagy J. C. az ő kis hentelő drágaszágaival.
Én eddig azt sem tudtam, hogy az M$-nek köze van a dologhoz, és szerintem eddig csak azért voltak a csapatban, mert Bill bácsi mindenhol ott akar lenni. (Gondolom kaptak az embereik némi ihletett itt is a DirectX fejlesztéséhez...)
Egyébként Bill bátyó is biztosan olvasott Sun Tzu-t. Akkor ismered meg legjobban ellenfeled, ha a barátjává válsz.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest