Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KriszBoy senior tag Nekem az rémlik minha az elődje ''sima'' papírt használt volna.. csak fel van osztva vhogy részekre a papír, de sokszorosíthatod (fénymásolhatod) is ! 
 Érdemes megnézni amit a kolléga már belinkelt, ott írnak mindenfélére vele...
 [link]
 [Szerkesztve]
- 

moma őstag Engem az érdekelne igazán, hogy hogyan viszonyul egymáshoz jelen pillanatban a szöveg felismerő és a magyar nyelv. Felismeri az ékezetes betűket is rendesen? Mennyire bírja a folyó írást? Tudtok erről valamit? 
- 

zsiga667 addikt válasz  janpotocki

üzenetére janpotocki

üzenetéreHát elég beteg áraik vannak...  
 Ha írna normál papírra (vagy annyiba kerülne mint a normál, minőségi füzetek) még akár vennék is egyet.
 micro: Köszönöm, megnézem azt is. 
- 

üzenetére janpotocki

üzenetéreEsetleg nem tudsz kb. árakat mondani? (Toll, lapok, tintapatron.) 
- 

janpotocki senior tag az utóbbi szcéna látszik a legvalószínűbbnek, vagyis ha meg tudsz állapodni a szépen jegyzetelő csajszival, hogy a jegyzetelésért cserébe megkapja a drága speciális füzetedet, akkor előadás után elég visszakérni tőle a tollat, és már töltheted is fel a számítógépre az anyagot. sőt, ha megmutatod neki előtte, melyik az outlookod tagje, akkor már a telefonszámát is bele tudja rejteni úgy a jegyzetbe, hogy egyből bekerüljön a címlistádba. 
- 

üzenetére janpotocki

üzenetéreNem a cikk volt érthetetlen (azt csak azért olvastam el háromszor egymás után, hogy tényleg jól értem-e...), az nem világos hogy miféle gyakorlati haszna lehet eme csodás eszköznek.Mert ha menne akármilyen papíron (és mért ne mehetne, egy MX egér is megy akárhol, nemcsak valami gyári egérpadon), lenne benne Bluetooth (vagyis ''on-the-fly'' lehetne vele írni a gépre), esetleg nagyobb memória és hosszabb üzemidő (hogy pl. ezzel jegyzeteljek az egyetemen, vagy ezt nyomjam a kezébe valamelyik szépen és szorgalmasan jegyzetelő csajnak  ), akkor OK, de így még mindig ugyanaz érdekel: ez mire jó? ), akkor OK, de így még mindig ugyanaz érdekel: ez mire jó? 
- 

Male nagyúr Bár nem sok értelmét látom, de szerintem ez fog is... így értendő a tintával írt szöveg talán... 
 Vagy de, mégis van értelme.... így a spec papírból sokat lehet eladni -> olcsóbban adható a toll, mert majd a papíron bejön a költség...
 Amíg gépeltem, csak ketten előztek meg 
 [Szerkesztve]
- 

zsiga667 addikt Leírom hogy nekem mi jött le a cikkből: 
 Ez egy normál golyóstoll, amivel tudsz írni akárhova, de a a Logitech speciális (és feltételezem kurv@drága) papírját tintázod vele össze, akkor a toll rögzíti a belső memóriájába amit írtál, és ezt egy dokkolón keresztül áttöltheted PC-re.
- 

micro addikt Az a baj ezekkel, hogy kell hozzá az a speciális papír. 
- 

Cathfaern nagyúr Szerintem írsz vele azon a speciális papiron, mint egy rendes tollal, és rögtön bedigitalizálja (szóval úgy jelenik meg mintha gépelnél). 
 Bár közben van vmi olyan a cikkben is hogy tintával írt szöveg 
- 

zsiga667 addikt Akkor ez mire is jó?  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Path of Exile (ARPG)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), akkor OK, de így még mindig ugyanaz érdekel: ez mire jó?
), akkor OK, de így még mindig ugyanaz érdekel: ez mire jó?