Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Szerintem ha szorzozaras, akkor akarhany megahertzeset kiadhatnak belole socket370-el, mert abbal lehet 133-as FSB-set kapni, aztan azt mar csak lehet duplazni... Ami azt illeti, en is dolgoztam 1 GHz-s C3-al, de a teljesitmenye elenyeszo, olyan, mint otthon a 366-os celerongy kb... Ami dicseretes benne az, hogy alig melegszik, es megelegszik egy videokartyar meretezett ventillatorral is, jo csendes, de azert csak irodaba erdemes gepet venni.... Amugy tenyleg igen gyenge volt, VIA PLE133-as Chipset volt, integralt 8 megas VIA grafikus vezerlovel, ugy futottak a DivX-ek, hogy lattad, ahogy megjelenik egy kep, festegette lefele.... Persze durva pelda, meg lehetett nezni a DivX-et vele eppen, csak nem volt a legszebb...
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest