Új hozzászólás Aktív témák

• dpman

csendes tag

Nos, látom sokan lehúzzák ezt a cuccot, mert hogy tvout-os multimédia PC-vel frankón megy ez a dolog és akkor meg mi ebben a jó?
    Azt hiszem ez egy nagyon leegyszerűsített megközelités ill. mindenki a saját szempontjából vizsgálja a dolgokat...ami esetünkben PC-s emberkéket jelent, akik a PC-jükkel sokmindent meg tudnak oldani.
    Viszont mi van a hozzá nem értő emberekkel? Akik nem akarnak Tvout-tal és különböző infrás segéd programokkal meg egyéb cuccokkal szórakozni.
    Mi van azokkal akiknek van egy PC-jük és két másik szobájuk ahol nagyképernyős Tv és hangfalak és kényelmes fotel nyújta a kényelmet és élményt a filmnézéshez (sajnos én nem ilyen vgyok :) )

A Tvout témához pedig annyit, hogy elég silány az a minőség amit produkálnak eze,k a kimenetek (tapasztalat...meg ugye száraz műszaki tények) Persze sokan vannak akiknek ez nem gond...Ők örvendezzenek mert nem kell egyéb megoldás, tudják élvezni a filmeket abban a minőségben is.

Tehát ez megint egy olyan eszmecsere ahol minenki a magáét szajkózza és jó ha néhány embert meg tudsz győzni a ''saját igazadról''. Persze most akkor én minek erősködöm itt és nyomom az okfejtést? hmmmm :F

A lényeg, hogy van nálam egy ilyen eszköz tesztre, tehát ha valakinek kérdése van és érdeklődik ilyen cucc után, az nyugodtan írjon ide és megpróbálok válaszolni. Egyet már most el kell mondanom, ami nekem sem tettszik, az az, hogy ugye feliratot nem tud kezelni a ''kicsike'' :(

bővebbet később ill. ha már tesztelgettem...

Új hozzászólás Aktív témák