Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpman
csendes tag
Nos, látom sokan lehúzzák ezt a cuccot, mert hogy tvout-os multimédia PC-vel frankón megy ez a dolog és akkor meg mi ebben a jó?
Azt hiszem ez egy nagyon leegyszerűsített megközelités ill. mindenki a saját szempontjából vizsgálja a dolgokat...ami esetünkben PC-s emberkéket jelent, akik a PC-jükkel sokmindent meg tudnak oldani.
Viszont mi van a hozzá nem értő emberekkel? Akik nem akarnak Tvout-tal és különböző infrás segéd programokkal meg egyéb cuccokkal szórakozni.
Mi van azokkal akiknek van egy PC-jük és két másik szobájuk ahol nagyképernyős Tv és hangfalak és kényelmes fotel nyújta a kényelmet és élményt a filmnézéshez (sajnos én nem ilyen vgyok
)
A Tvout témához pedig annyit, hogy elég silány az a minőség amit produkálnak eze,k a kimenetek (tapasztalat...meg ugye száraz műszaki tények) Persze sokan vannak akiknek ez nem gond...Ők örvendezzenek mert nem kell egyéb megoldás, tudják élvezni a filmeket abban a minőségben is.
Tehát ez megint egy olyan eszmecsere ahol minenki a magáét szajkózza és jó ha néhány embert meg tudsz győzni a ''saját igazadról''. Persze most akkor én minek erősködöm itt és nyomom az okfejtést? hmmmm
A lényeg, hogy van nálam egy ilyen eszköz tesztre, tehát ha valakinek kérdése van és érdeklődik ilyen cucc után, az nyugodtan írjon ide és megpróbálok válaszolni. Egyet már most el kell mondanom, ami nekem sem tettszik, az az, hogy ugye feliratot nem tud kezelni a ''kicsike''
bővebbet később ill. ha már tesztelgettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA monitor garanciával
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)