- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nekem tetszenek az új maxtorok, már ki is néztem egy 80-ast. Elösször seagate-et akartam venni a folyadékcsapágy miatt, de most már bizti, hogy a 8MB-os FOLYADÉKCSAPÁGYAS maxtor 7200-est veszem. :)
Én már sajnos megtanultam értékelni a cashe-t, ugyanis annak idelyén 1 40Gb-os Quantum winyóval rendesen bevásároltam, ugyanis nem néztem csak a fordulatszámot és a kapacitást, a cashe-t nem. Mint kiderült 512Kb cashe volt benne. Nos másolás közben képtelenség volt pl. mp3-at hallgatni, akadozott rendesen. Mikor lecseréltem egy átlagos 2mb-osra egyből működött minden frankón.
Most a file megosztó progik miatt kellene egy 8mb-os, ugyanis ha több szálon húznak a winyó nem igazán bírja és akkor dolgozni a gépen már szinte képtelenség.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest