- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
atus
senior tag
Az igényes kábelen nem ilyen hájend cuccokat értettem, sokkal inkább azt hogy nem a szokásos telefonzsinóron jön a zene. A másik, hogy ne akadjunk már le ennyire ennél a kábelhelyettesítő dolognál. Ha pl ki akarsz menni a kertbe dolgozni/pihenni, nem kell hogy bömböljön az erősítőd, fox egy kisrádiót és azon hallgathatod. A szomszédok is értékelni fogják. Vagy ami pl nekem jó lenne, ha ezt beizzítom, akkor a földszinten és az emeleten lévő hangcuccok egyszerre szólhatnak, ami házibulinál (meg egyébként se) nem rossz dolog. A lényeg tehát, hogy a lakásban és közvetlen közelében tetszőleges helyen hallgathatod az gépen tárolt zenéidet, kábelekkel vacakolás nélkül.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
vRm
csendes tag
Hali toeri
1, én nem hallottam szólni, de biztos vagyok benne, hogy aki ilyen, a cikkben említett igényes kábelt vesz az annyira hifista hogy nem elegszik meg még egy HIFI tuner minőségével sem. Pl. az fm rádiók audió-sávszélessége felfelé csak 15kHz-ig terjed. Nekem nincs igényes kábelem mert nem hiszek a nagy kábelistenségben és így is jobban szól a PC vagy cdjátszó mint az Onkyo alapmodell, de elég jóhangú tunerje. (igen, kicsit hifista vagyok :)
2. szerintem most sem fanyalogtam, de amikor olyan olcsó lesz akkor már szerintem is érdemes lehet ilyen megoldásra gondolni.
bye, vRm
ps: a macska és társai problémára pedig már most is valóban jó megoldás :) -
toeri
aktív tag
Ja akkor értem... :)) És persze feltéve, hogy nem csinál vele mindenféle hókuszpókuszt senki (se SW se HW, amíg ki nem jön a PC házából...)
A PC-s mechanikának ugyanúgy el kell tudni olvasni a piteket, ugyanúgy (sőt jobban, ha ez lehetséges) ki kell javítania a hibákat, stb. E nélkül nincs keresnivalója egy PC házában. Cserébe nem lesz halk, rázkódni fog, gyors lesz, meg ilyenek. A keletkező zavarjeleket is neked kell megakadályozni a tovahaladásban. Azonban -szvsz- ez mind semmi ahhoz képest amekkora különbség a PC-ben általában megtalálható DAC, meg egy akár csak jobb HiFi-CD játszóban megtalálható DAC zeneisége között feszül. :PÜdv, toeri
-
Pé
senior tag
Láttam/hallottam ma egy ilyet. Emberi fül ( ha az enyém annak számít :D ) nem hallja a különbséget.
-
leontm
tag
nekem van 16k-ért tunerem, FM-rádióval, erről ennyit. téma számomra lezárva:)
-
toeri
aktív tag
Te nem ''fanatikus tag'' vagy, hanem egy L-vakult tag vagy. :)
Egy digitálisan hibamentes jelnek (hibajavító kódok, hiszen a DVD tárol bármilyen adatot is, nem olyan, mint egy Audió-CD) tök mindegy, hogy milyen a futómű, ha le tudja olvasni helyesen.
Sokkal fontosabbak a másodlagos hatások ill. hogy mi kerül be a jel útjába. (''Kevesebb-több'' elv.)Üdv, toeri
-
esteban
senior tag
Hogy tudtok minosegrol beszelni mikor a forras anyag egy mp3/as file, vagy legjobb esetben egy hulladek futomuvel megaldott DVD lejatszo ????
A tobbi komponensrol nem is beszelve.
Egyebkent meg ha lehet, en is a kabelre szavazok. Sokkal kisebb a karosanyag sugarzasa :))iBook + RedBull :)
-
vRm
csendes tag
ami nagyjából 11000 Ft-nak felel meg, ezzel talán elfogadható kompromisszumot ajánlva egy igényes, sokméteres kábelnek.
Csakhogy aki igényes kábelt vesz annak nem elég egy ilyen kütyü hangminősége.
Akinek meg elég annak elég az olcsó kábel is. -
gerzso
csendes tag
Kiküszöböl egy sor problémát és okoz helyette egy másikat!!!!
Gerzso.
-
gerzso
csendes tag
Kiküszöböl egy sor problémát és okos helyette egy másikat!!!!
Gerzso.
-
woody
csendes tag
pedig szerintem lenne rá vevö. Bár én biztos nem venném meg, ezt 20cm-t megoldom egy 5ft-os kábellel,de valakinek bizos van rá szüksége.
Aktív témák
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM