Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
a képen egy szétszerelt példány van, vagy plexis a hdd ház? szerverekbe aztán sok értelme lenne...
-
-
Ste
addikt
kisebb lemeztányér miért is jobb?
-
Daweee
őstag
válasz
Johnny Cage #9 üzenetére
sorozatszám
-
Renwick
őstag
válasz
Johnny Cage #9 üzenetére
A válasz igen és nem tudom. Majd ha már a boltokban lesznek, akkor talán rájövünk.
üdv
R. -
liksoft
nagyúr
Azért jó hír számomra, hogy két kategóriában is a Seagate a biztonságot helyezi előtérbe a kapacitással szemben. A versenytársak közül van aki nagyot ugrott, de kérdéses talpon marad-e a terméke. Ekkora kapacitások mellett már a megbízhatóság sokszor fontosabb a plusz 10-30%-hoz képest. De majd az idő megmondja melyik irány a nyerő. (Én a kapacitásnak is örülök, hiszen várom a megrendelőket.
)
-
Cyberslider
őstag
Hát igen, ezekre tuti odafigyelnek a gyártás összes fázisában. Nyugodtabban aludnék, ha ezeken lennének az adataim, dehát ez csak ábránd...
-
adalbert1
veterán
Engem az érdekelne, hogy ezek milyen csatolóval működnek? Régen mintha olvastam volna valahol, de sehol nem találok erre vonatkozó infót, ill. mennyi lehet egy ehez kellő vezérlő kártya + egy ilyen vinyó forintban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W