Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Kérem aki érti itt miről van szó világosítson fel.
Ez alatt értem hogy mi a fene az a
''WPA vagy WPA2 titkosítás''
''Az Asterisk technológiára alapozó telefonközpont (soft-PBX, Private Branch Exchange) akár nyolc SIP account menezsmentjét támogatja,''
''QoS szolgáltatásokat''
''IAX (Inter-Asterisk Exchange) protokoll használata.''
''A HorstBox legfeljebb nyolc ISDN és két analóg végkészüléket tud kezelni,''
A többit értem
Jó volna többet tudni ezekröl, lehetöleg ne angolt linkeljetek és ugy hogy államvizsgára készülök és a kék Andrew S Tannenbaum -- Számítógép hálózatok egy sor nincs ezekről. Pirosat meg még nem olvastam amgyarul ;) -
warn!ng
tag
válasz
janpotocki #2 üzenetére
akkor ezt igazán elkezdhetnéd szerkeszteni...
[link]
-
karib
addikt
Lapzárta után érkezett a hír:
A multifunkciós HorstBoxhoz hamarosan megjelenik a kimondottan IPTV adások maradéktalan élvezetéhez tervezett Tappert sztereoszemüveg:
Az Klein fedőnév alatt futó kiegészítőről egyelőre csak egy fotót sikerült elcsípnünk, pontos funkciójáról nincsenek információk.
(Én kérek elnézést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan piacra kerül a kisebb vállalkozások kommunikációs igényeit kielégítő HorstBox.
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest