Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlantal
tag
Hát úgy látszik még bele kell jönnöm a fórumozásba. Most vettem észre, hogy a topic címe egy hírhez tartozik. Megnéztem és már ránézésre is tudom ajánlani. Főleg,, hogy tudja a 5,8 Ghz-t és az antenna csatlakoztatási lehetőség mindenképpen nyerő nálam. A kérdésedre a válasz szerintem 1 vagy max 2 beton mennyezetet még át visz de ha még van 3 tégla fal akkor külső antennával próbálkozz mindenképp. Nekem egy PCI-os kártyám van egy beton mennyezeten 47%-os jelet vesz a gyári antenna,de én megtoldottam 2 m H-155-ös kábellel és egy házi készítésű cantennával és kis állítgatással sikerült irányba állítani az antennát a router felé (kb tudom hol van a szomszéd routere akitől a netet kapom) és már is 100%-os a jelem. Szerintem ezzel az USB-s kütyüvel is bátran lehet próbálkozni,de szerintem a beton mennyezet és a 3 fal még egy külső antennának is sok lesz.
-
drpele
senior tag
Nekem sikerült megoldani.
Vázolom a felállást:
Router az emeleten a ház hátsó végében.
USB Wlan adapteres gép a ház elülső részében a földszinten (távolság cca 10m).
Alul is, felül is 3-3 (válasz)fal van közbeiktatva + 1 vasbeton födém.
Normális jelszintet úgy sikerült elérnem, hogy tettem rá egy 5m-es USB hosszabbítót és kisakkoztam hol a legjobb. Szal' van rá esély, de nincs 2 egyforma épület...
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
Kapható Mo-n olyan usb-s wifi adapter amelyiken van külső antenna csati? Nem csak kis antenna, hanem amire kábelt lehet szerelni.
-
sbazsi
veterán
Ez a Wired Wireless.
-
twollah
nagyúr
Egy vasbeton mennyezeten + 3 teglafalat atvinne ez a kutyu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gran Turismo
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest