Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
emvy
félisten
A Sony mostantól Lite-On cuccokat ad majd el saját márkanevén, ha jól gondolom (sokszor csinálta, neki már nem éri meg fejleszteni).
-
marcee
addikt
válasz
trance-man #2 üzenetére
DVD vonalon nem tudok nyilatkozni. Egy cimbimnek 8x CDírója volt Lite-On (úgy lett, hogy mondtuk a boltban: ''Pénz nem számít, a legolcsóbat!'' és ezért az árért, ami pl. kevesebb volt mint a Teac 4x ugyanakkor, dobozos verziót kaptun 10x cd-r és egy -rw lemezzel)
Később azt halottam valahol, hogy Lite-On belseje van a Sony CD íróknak is, más azt mondta, hogy fordítva.
Egyébként a drive, egy brutál túlírástól meghülyült, utána nem volt hajlandó visszaellenőrizni a felírt anyagot nero-val, és kb. 2-2.5 év után lecserélődött, mert már sokat rontott. Bár lehet hogy csak piszkos, megvan még ha kell. :) -
L3zl13
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy a tápot is USB-ről kapja, vagy kell neki adapter is. Az utóbbi esetben sz@r.
-
BobMaster
senior tag
A kép alapján elég szappantartó-műanyag kasznija van.
-
csibra
tag
LiteOn külső multiformátumú DVD író ára az Osztrák metróban 178.8 EUR bruttó, nem ez a típus, ennél egy kicsit jobb (4* DVD+RW, 40* CD-R 24* CD-RW). Ennek alapján lehet tippelni az árára
-
shtml
őstag
Nem értem, miért nem lehet ezekbe az írókba picit több cache memóriát pakolni. Olyan iszonyú drága lenne a RAM? Nekem a Teac CD-írómban is 4 MB van, pedig az is burn-proof.
-
trance-man
csendes tag
Nekem ilyen márkájú íróm van (LITE-ON DVDRW LDW-451S) és meg vagyok vele elégedve. Mi a véleményetek a LITE-ON írókról?
-
Agyzuzo
addikt
Kérdés, hogy a ''filigrán külső'' vajh milyen belsőt takar? :)
Szvsz a Plextor külső írója még mindig jobban néz ki (és nem csak azé' mert Plextor). :D
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest