Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Kíváncsi lennék a VGA memória sebességére, mint rendszer memória.
Lehet, hogy meglepődnénk?
Nekem is az jutott először eszembe, hogy sok embernek a gépében nincs 256 RAM, akkor a minek a VGA-be. Na mindegy.
Vannak olyan chipsetek ahol a rendszermemóriát használja a VGA, ott sem lehet nagyobbat állítani, mint 256 Mbájt ? -
HEBI
senior tag
Szerintem ez olyasmi lehet, mint mikor voltak a 32 Mbájtos VGAk és mindenki azt mondta minek a 64 Mbájtos. Most meg 128 az ''alap''.
Az én gépemben 16 Mbájtos van, ez elég a két monitornak 1024*768-ban, akkor meg minek több. :)
Mellesleg, ha jól tudom akkor az antialiasing, meg hasonló csodák miatt van szükség erre az irdatlan sok memóriára. De 256 Mbájttal már akkora felbontsát lehet többszörösen tárolni, hogy szerintem még nincs is akkora monitor.
Egy 15-17''os monitor mellé szerintem bőven elég a 64 Mbájt nem?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Flip 4, Gyári új kijelző, akkumulátor, átvezető szalag, fóliás keret, lila, 8/128GB
- Bowers & Wilkins PX7S2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest