Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- RAID
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
747
senior tag
ja a 100k-es ipodhoz mégn külön vegyek táviránítót... mikor 85k-ért creativ nomad zen nx 30 gigás van, egy drágább gépnek feleakkora kapacitásal illene valami pluszt nyújtani.
en atszamitva 85ert vettem eBay-en 30 gigas iPod-ot. az iPod-ban igazabol az exkluziv design-t, az egyszeru kezelhetoseget, a minoseget, es az Apple nevet kell megfizetni.
egyebkent nem ertem minek sirankozol minden forumon, hogy draga az iPod, senki nem kenyszerit ra, hogy azt vegyel. ha kell, kell, ha nem, nem. -
TheVeryGuest
senior tag
''nem akarok playlistet összeállítani, csak albumot váltani, előre összeállított playlistek közt váltani....''
És azt mi támogatja? Szerintem a creative cuccok nem, ott csak track-enként lehet lépkedni, elég lassan. Ráadásul asszem ott a playlist az A PLAYLIST, tehát nem lehet több playlist-et felfűzni a lejátszási listára. Persze ezek lehet, hogy a iriver-ben benne vannak.
Na, ezek azok a dolgok, amik 1-2 hét használat után jönnek ki, mire az ember kialakítja az adott eszköz mindennapi használatának rutinját. Ezek azok a pici apróságok (amik azért el tudják venni az ember kedvét egy adott terméktől), amiket csak a user manual többszöri elolvasása után lehet tisztázni, vagy ha szar a manual, akkor csak miután megvette az ember a kütyüt. Meg van még a minél több feature elv is. Én a lejátszás közbeni tekerésre voltam ráizgulva, de kb ha 3x használtam.
Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest