Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• 747

senior tag

válasz Den #30 üzenetére

ja a 100k-es ipodhoz mégn külön vegyek táviránítót... mikor 85k-ért creativ nomad zen nx 30 gigás van, egy drágább gépnek feleakkora kapacitásal illene valami pluszt nyújtani.

en atszamitva 85ert vettem eBay-en 30 gigas iPod-ot. az iPod-ban igazabol az exkluziv design-t, az egyszeru kezelhetoseget, a minoseget, es az Apple nevet kell megfizetni.

egyebkent nem ertem minek sirankozol minden forumon, hogy draga az iPod, senki nem kenyszerit ra, hogy azt vegyel. ha kell, kell, ha nem, nem.

• TheVeryGuest

senior tag

válasz Den #30 üzenetére

''nem akarok playlistet összeállítani, csak albumot váltani, előre összeállított playlistek közt váltani....''
    És azt mi támogatja? Szerintem a creative cuccok nem, ott csak track-enként lehet lépkedni, elég lassan. Ráadásul asszem ott a playlist az A PLAYLIST, tehát nem lehet több playlist-et felfűzni a lejátszási listára. Persze ezek lehet, hogy a iriver-ben benne vannak.

Na, ezek azok a dolgok, amik 1-2 hét használat után jönnek ki, mire az ember kialakítja az adott eszköz mindennapi használatának rutinját. Ezek azok a pici apróságok (amik azért el tudják venni az ember kedvét egy adott terméktől), amiket csak a user manual többszöri elolvasása után lehet tisztázni, vagy ha szar a manual, akkor csak miután megvette az ember a kütyüt. Meg van még a minél több feature elv is. Én a lejátszás közbeni tekerésre voltam ráizgulva, de kb ha 3x használtam.

Aktív témák