- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz
VaniliásRönk #45 üzenetére
nem, nem használtam, de nem is akarok meggyőzni senkit arról, hogy ez egy eleve halálra ítélt dolog, annyit írtam, hogy a külhoni fórumok jobban kivesézték a dolgot, és működő dolog...
-
polip
addikt
válasz
VaniliásRönk #41 üzenetére
persze, véleményed lehet...nem is ez a baj!
inkább az a kérdés merül fel bennem, mennyire megalapozott a véleményed?
ugyanis tényleg egy olyan dologról alkotsz véleményt, amit az életedben nem láttál, nem próbáltál, csak olvastál róla valahol, neadjisten épp olyan ember tollából aki épp ennyi ''tapasztalattal'' rendelkezik a témával kapcsolatban, mint te -
polip
addikt
válasz
VaniliásRönk #39 üzenetére
rendben...
s te - mint próféta - előre eltemetsz egy olyan technológiát, amit csak képen láttál illetve olcvastál róla? sajátos felfogás -
polip
addikt
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
nincs létjogosultsága?
minden bizonnyal elég remek a rálátásod az informatikai piac szegmenseire...
vajom miért nem téged alkalmaz az Intel vagy bárki a hosszabtávú üzleti stratégiáinak kidolgozásakor?
kipróbáltad már valaha ezt a szerencsétlen robsont? vagy csak olvastál róla?
miért mondasz róla vélemény, hisz még csak max képen láttad?
na mindegy...
béke.. -
polip
addikt
működik ám ez a valóságban elég jól...olvasgassatok külhoni fórumokat, ott már jobban kivesézték a cuccost...
íme:
In the Real World
Synthetic benchmarks are all well and good, but Intel also demonstrated how Robson might perform in a real-world scenario. During the Digital Home Keynote, two gamers loaded up Battlefield 2. Both were systems equipped with Pentium 955 Extreme Edition CPUs and ATI CrossFire X1900s. One system implemented Robson, the other was stock.
The system with Robson booted Battlefield 2 and loaded the level nearly 30 seconds ahead of the standard system. While it's not quite the competitive advantage for gamers that the demo suggested, imagine working with large Photoshop files, 3ds max or other applications with large memory footprints that swap a lot of data to disk. Or imagine substantially faster bootup into the operating system. All of these seem pretty attractive.
stb...
szal azért nem rossz cucc ám ez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest