- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Telefunen őstag válasz  greatchaos

üzenetére greatchaos

üzenetérePedig az integrált grafikának éppenhogy számít a dual-channel -elvégre nem mind1, hogy 64biten vagy 128biten kommunikál a rendszermemóriával. 
- 

Chaser legenda válasz  greatchaos

üzenetére greatchaos

üzenetéreIntelnél azért drágák a lapok, mert drága az intel chipset, mivel ebben nincs intel, így valszeg olcsó lesz  
- 

Xantomas őstag Klafa, pont ilyet keresek! 
- 

Genialis aktív tag Egycsatornás memóriavezérlő 2007-ben? Ráadásul mondjuk egy új 4 magos proci mellé? ezt komolyan gondolták? Nekem viccnek tűnik, akármennyire alsó kategória... 
 Ennél már csak a kissebb lapon lévő floppy csatlakozó röhejesebb.
 [Szerkesztve]
- 

ngabor2 nagyúr válasz  greatchaos

üzenetére greatchaos

üzenetéreén is így vagyok vele, azzal kiegészítve, hogy én egyáltalán nem játszom. jelenlegi gépemben is azért 7200 van, mert kisebb kártyát már nem lehetett kapni, a korábbi meg nem pcie-s volt. 
- 

greatchaos addikt tévedsz, pl nekem (és biztosan vannak többen is) bőségesen elég egy gf 6150-s szintű vga... arra, hogy 2 havonta játszak carbont 800x600-ban mediumon, vagy farcry-ozzak high-en, ahhoz tökéletes... 
 egyébként a 15k-s árcédulás is sokallnám mellette, bár intelnél drágább, amd-s platformon 13k-ért már kapni fullos int vga-s lapot...
 [Szerkesztve]
- 

CimbiX aktív tag válasz  greatchaos

üzenetére greatchaos

üzenetéreIlyen szintü integralt grafikaval ma mar sztem ciki valamit piacra dobni, ezt a bünt valoban csak az alacsony ar teheti jova-->15e max!  
- 

greatchaos addikt válasz  greatchaos

üzenetére greatchaos

üzenetérebár, tapasztalataim szerint, a single channelből a grafikus teljesítménynek nem származik hátránya... - aki meg brutál gamer gépet vesz, az nem ezt a lapot fogja preferálni... 
- 

greatchaos addikt én ezen lapkák grafkus teljesítményére leszek/lenék kívéncsi... 
- 

#96302336 törölt tag Csak tudnán, hogy míért szidjátok egy alsókategóriába szánt deszkát... 
 Az tuti, hogy olcsó lesz.
- 

Shadows senior tag tiszta asrock 775ic2dvg<<<én találtam fel. mé nem tesznek rá 8100-as geforcot?? 
 ati vgás lapok mié nincsennek hd2100 estleg kis tuningos hd2150
- 

anaqer veterán Single channel, Intel, IGP... nagyon horzsolni fog ez a varázslatos kombináció, azt hiszem. 
- 

hat, elegge le vannak sporolva a csatlakozok az alaplaprol, lenne meg hely boven 1-2 extra usb kivezetesnek, vagy epp TV-out-nak. 
- 

antikomcsi veterán Hihetetlen mennyire nyomja az nvidia az utóbbi időkben az intelt. 
 Szeretettel várom a hasonló megoldásokat K10 alá is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest