- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
Sztem kár ezen vitázni. Den elfogult az -ibm-mel, ahogy én is. Aki tudja mit akar egy notitól, az tudja, hogy mit vegyen. Attól, hogy Den leszólta az asus-okat, nem jelent semmit, mert nem hiszem, hogy minden márka termékskálájával volt intim kapcsolata
Dennek van egy képe az asus notikról, ami lehet, hogy ma már nem állja meg a helyét, viszont egy jó kiindulópont. Sajnos nem updatelhetjük a piac minden szereplőjéről kilalakult képünket.
Én most egy Compaq Armada M700-on pötyögök, és ez is tetszik, majd belepattintok egy kis ramot, és gyors is lesz. Nekem az álmom egy T4x-es egy nagy P-vel megtoldva
Mellesleg ki-ki döntse el, hogy mennyire van szüksége notira. Mert nem az a lényeg hogy legyen, hanem, hogy az ember ki is használja. Nekem rá kellett jönnöm azzal, hogy a munkahelyemen kaptam ezt a compaq-ot, hogy egyelőre nincs rá nagy szükségem. Ezt úgy értem, hogy saját pénzből hülyeség lenne notit vennem, mert nem használnám ki. Ha munkahelyen adnak, naná, hogy azt nyüstölném egész nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest