- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
Sztem kár ezen vitázni. Den elfogult az -ibm-mel, ahogy én is. Aki tudja mit akar egy notitól, az tudja, hogy mit vegyen. Attól, hogy Den leszólta az asus-okat, nem jelent semmit, mert nem hiszem, hogy minden márka termékskálájával volt intim kapcsolata

Dennek van egy képe az asus notikról, ami lehet, hogy ma már nem állja meg a helyét, viszont egy jó kiindulópont. Sajnos nem updatelhetjük a piac minden szereplőjéről kilalakult képünket.
Én most egy Compaq Armada M700-on pötyögök, és ez is tetszik, majd belepattintok egy kis ramot, és gyors is lesz. Nekem az álmom egy T4x-es egy nagy P-vel megtoldva
Mellesleg ki-ki döntse el, hogy mennyire van szüksége notira. Mert nem az a lényeg hogy legyen, hanem, hogy az ember ki is használja. Nekem rá kellett jönnöm azzal, hogy a munkahelyemen kaptam ezt a compaq-ot, hogy egyelőre nincs rá nagy szükségem. Ezt úgy értem, hogy saját pénzből hülyeség lenne notit vennem, mert nem használnám ki. Ha munkahelyen adnak, naná, hogy azt nyüstölném egész nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jövedelem
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi