Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
Den
veterán
És ki mondta hogy újdonság? :) már vagy 2 éve vannak ilyenek én is mondtam lejjebb egy olcsó verziót. A hír annyi hogy a sonynak is van már ilyen. A sony álltalában drágább valamivel de ezért szinte mindig extra minőséget és szolgáltatást nyújt. :) De senkit nem hajtanak ostorral hogy ilyet vegyen, akinek az olcsóság fontosabb vehet mást, szerencsére van választék.
www.simson4t.hu
-
ciao
senior tag
Freecom 40Gb-os 2,5'' winyóval 70 bruttó és az szerintem nem gagyi és IEEE-1394a csati is van hozzá, egy jó 2,5'' keret meg 7 papír szintén a jobbikból
[Szerkesztve]Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
L3zl13
nagyúr
Hát hurrá.
Valahogy nekem egy akksinál fontosabb jellemző, hogy meddig bírja, mint hogy meddig kell tölteni... :UAki hülye, haljon meg!
-
erdoke
titán
Tulajdonképpen lehet kapni ilyen USB-s külső keretet 2,5''-os HDD-hez, amelyiknek van akksija és kártyaolvasója. Egy 40 GB-os 5400-as notebook vinyó ~30e Ft, a keret legyen 20e. Van egy sanda gyanúm, hogy ezt SONY névvel készre szerelve közel a duplájáért fogják vesztegetni.
A legjobb aláírás a héten
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest