Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Race-Face

tag

Ebben a topikban az a vicces, hogy elvileg arról kellene szólnia, milyen jó, hogy már a macen is lehet egyszerűen windows-t használni, annak, aki szeretne. Mert igény volt rá mindig is, ez nem kérdés. Legfeljebb nem mindenkinek. Kár, hogy az ilyen topikokba mindig jön valaki beírni, hogy ''az osx szar'', azok a szemét szemellenzős mekesek meg mindig elmondják, hogy ''neeeeeem, az osx jó, a vindóz a szar''.

Egy valamit vegyetek észre. Tök mindegy, mit használ a másik. A lényeg az, hogy amit te használsz, azzal elégedett vagy-e.

Itt a tavasz, süt a nap. Élvezzétek, az ugyanúgy süt a windowsosra is, mint az osx-esre is... ;)

Kelj fel és járjunk!

• Race-Face

tag

válasz lb #62 üzenetére

''ez egy tipikus mac-es valasza volt, nem bantaskent de ez nagyon nagyon gyerekes viselkedes.''
    ''Teljesen be vagy kodositve, es ez a baj.''

bikert nem ismerem, sem itt, sem más fórumon nem beszéltem még vele, de a ''szemem előtt'' lett mac-es, nem olyan régen. Nem az a maces őskövület-fajta. Gondolkodott, kipróbálta a mac-et, meggyőzte, váltott. Ezt a folyamatot nem beködösítésnek, bedrótozásnak hívják, hanem tapasztalatnak, előrelépésnek. Ébredj fel, kispajtás...

Kipróbáltad a macet, nem tetszett? Rendben. Ilyen ember is van. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki hülye, aki használja. Én hét éve kezdtem macet használni a munkahelyemen, kényszerből, a hátam közepére nem kívántam. Ma már itthon is azt tartok. Biztosan azért, mert olyan szar, meg nincs rá program...

Szenvedek, mert van egy x éve feltelepített osx-em, van tök jó videovágó-dvd-készítő programom, nem kell vírusírtókkal tökölnöm, meg nem kell félnem attól, hogy vajon megnyithatok-e egy e-mail mellékletet. Azt az időt, amit pc-n szarakodással töltöttem, most kis családommal sétával tölthetem... szörnyű. Kár, hogy én is így be vagyok kódolva.

Ja, hangsúlyozom, szigorúan otthoni felhasználásra használom a gépet. Némi net, DV vágás, dvd-re írás, zenehallgatás... és erre IS százszor jobb, mint a win-es pc. Nekem.

Kelj fel és járjunk!

Új hozzászólás Aktív témák