Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
-
KőkorSzaki
tag
Ha egy marketingszempontból selling point-ként használt szolgáltatásról kiderül, hogy használhatatlan, akkor jól meg kellene büntetni őket szvsz!
A másik gondom meg az, hogy ha az aktív FTP-t nem tesztelték le alaposan, ami nyilván sarkalatos pontja minden tűzfalmegoldásnak, akkor mégis mennyire megbízható ez a társaság? Persze lehet hogy letesztelték és ismerték a hibát, látott már ilyet a világ, akkor meg ez jó nagy szélhámosság lenne részükről. De akárhogy is, a büntit megérdemelnék.
[Szerkesztve] -
peetking
csendes tag
''A hibát az NVIDIA elismerte, és a meghajtóprogram következő verziójában, amely egy hónapon belül elérhetővé válik, igyekszik azt javítani.''
1 hónap??? szerintem ez egy olyan hiba ami megérdemelné a prioritást és egy pár napon belül belül kiadott hotfixet... -
LordX
veterán
Az nF3-ban is volt már egyfajta tűzfal, az van benne a 4x-ben. És hardveres, mert nem a procira bízza teljesen a dolgot. Valamint ha sok kapcsolat él, akkor a SW tűzfal igenis jól le tudja fogni a procit. Nincs semmi baj az implementációval (kivéve amit már írtam), itt driver gond van. Gondolom nem az nV saját maga fejlesztette ki az egészet, hanem megvett egy liszenszet egy hozzáértő cégtől.
-
LordX
veterán
4x-es nF4-em van, egyetlen egy bugot találtam annak a HW tűzfalában, a TCP cheksumok számoló része előszeretettel bontotta a kapcsolatot. Azt az egy szolgáltatást kikapcsoltam, és már majdnem fél éve egy büdös hibát nem találtam. Jah, és szépen fogdossa meg a mindenféle overflow és társai támadásokat (van webszerver a gépen)
Azért telepítem fel, mert látványosan nem fogja a procit, mivel hardveres.. -
erdoke
titán
Hányadik bug már ezzel a ''hardveres'' tűzfallal.
Csak tudnám, miért telepíti fel bárki. Nekem eszembe se jutott se az Ultra se az SLI chipes lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- bambano: Bambanő háza tája
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest