Aktív témák
-
Den
veterán
''Ja és nVidia vagy ATi ide vagy oda, ezt azért nem vártam tőled Den. Rossz napod volt?''
Öööö, ezt most nem értem? Poén volt csak lemaradt a szmájli, vagy nemtom mi ?
Ha arra gondolsz hogy ezt nvidia fikázásnak írtam, akkor félre értetted. Csak arra akartam rávilágítani hogy van egyfelől néhány fórumon feldobott észrevétel, hogy egyeseknek, bizonyos esetben, mintha, esetleg... meg van egy cáfoló Ati. Erre mindenki ugrik hogy na már megint az a .... Ms kémkedik, pedig az egész akár hoax vagy épp rosszindulatú lejáratás is lehet.
Mindenesetre érdekes jelenség ez, amit már az egyik való világos topicban is írtam, hogy az emberek bármit azonnal elhisznek amiben hinni_akarnak_. -
Den
veterán
Hm, ha én egy gyártó lennék aki bajban van a legújabb, piacvezetőnek szánt termékének kiadásával, lehet hogy megpróbálnék hasonló rémhírt elterjeszteni az aktuálisan piacvezető konkurenciáról...
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Napirajz könyv
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest