Aktív témák
-
Den
veterán
''Ja és nVidia vagy ATi ide vagy oda, ezt azért nem vártam tőled Den. Rossz napod volt?''
Öööö, ezt most nem értem? Poén volt csak lemaradt a szmájli, vagy nemtom mi ?
Ha arra gondolsz hogy ezt nvidia fikázásnak írtam, akkor félre értetted. Csak arra akartam rávilágítani hogy van egyfelől néhány fórumon feldobott észrevétel, hogy egyeseknek, bizonyos esetben, mintha, esetleg... meg van egy cáfoló Ati. Erre mindenki ugrik hogy na már megint az a .... Ms kémkedik, pedig az egész akár hoax vagy épp rosszindulatú lejáratás is lehet.
Mindenesetre érdekes jelenség ez, amit már az egyik való világos topicban is írtam, hogy az emberek bármit azonnal elhisznek amiben hinni_akarnak_. -
Den
veterán
Hm, ha én egy gyártó lennék aki bajban van a legújabb, piacvezetőnek szánt termékének kiadásával, lehet hogy megpróbálnék hasonló rémhírt elterjeszteni az aktuálisan piacvezető konkurenciáról...
Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest