- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoloka24
tag
Én is olvastam az említett fórumot és én is elgondolkodtam ezen. Az ára a Pixen kívül tényleg nagyon magas, szóval ebben az egy esetben megpróbálom majd tőlük beszerezni. Elvégre itt ha egyszer megkapja jól az ember, ez nem nagyon romlik el
De ahogy olvastam eddig csak a newsegg-en vásároltaknál volt ez a dolog. De azóta nem néztem a fórumra..szóval akkor nemcsak azon a helyen vásároltakról írták már?
Sajnos hazai és környéki viszonylatokat tekintve nem hiszem, hogy az eddigi árukészlet P180-ból kifogyott volna(mert gondolom csak ebben az esetben hoznak új szállítmányt ami esetleg már módosított)
Szóval eddig ezt nem mertem bevállalni, de én is szívesen vennék visszajelzést ha valaki mostanság vásárolt.Ha más nem, marad a várakozás, míg hivatalosan is maga a P182 kapható lesz kishazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest