- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- OLED TV topic
- Plazma TV topic
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
trayton
csendes tag
Én is utána olvastam ennek a háznak és ilyet is szeretnék vásárolni a cirka 10 éves alu midi házam után. Bár drága tényleg, de az ára nem különösebben zavar, mert a másik alternatíva, a Lian Li-k sem olcsóbbak. Azt mondjuk nevetségesnek tartom, hogy az itthoni disztribútor 38e nettóért(!) adja a fekete P180B-t. Well, that's Hungary...
Szóval ami miatt viszont írok, hogy a silentpcreview-n olvastam több P180B ház vásárlójától is, hogy már február óta a 182-esek vannak a 180B-s dobozokban is! Pontosabban fogalmazva, a belseje már a módosított P182-é, viszont a színe maradt kívülről a régi, fekete. (Mivel ugye a P182 kicsit szürkésebb árnyalatú, ún. gun metal black.)
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy nálunk itthon vagy Európában ugyanez-e a szituáció ha valaki P180B-t vásárolPixmania-tól nem vett valaki P180B-t mostanában?
A házválasztásról meg annyit, hogy valóban elég szubjektív dolog. Az én véleményen, hogy az itthon kapható házak 80-, ha nem 90 százaléka írtó gagyi mind minőségben, de főleg esztétikailag. Az emberek pedig valóban sajnálják a pénzt egy igazi, jó házra. Pedig ez az a komponens amit minden nap látsz és a legtöbbet fog veled maradni, nem úgy, mint a belseje...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest