- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
háát,
1: 111111: rém gusztustalan volt, hánytam is tőle mikor elolvastam a részleteket...
2: javított, igenis MEG KELL MONDJÁK, javított vagy nem. és legyen jogom eldönteni ennek teljes tudatával, hogy kell-e ezek után.
és meg kell az ilyet valahol fogni, mert már az rém gusztustalan, hogy nettó árat írnak, írjon a METRO nyugodtan nettót, mert az a bolt nem magánszemélyek részére árusít.
De számtech boltban (mert máshol mindenhol bruttó ár van) mindíg megfordul az ideg bennem, és mikor én megkérdezem egy boltban, ''mennyibe kerül'' és benyögnek egy ''... + áfa'' árat, akkor én rém kultúráltan azzal szoktam válaszolni:
''Neked a sarki vegyesben a kenyeret úgy adják hogy 150+áfa?''
''nem, persze''
''Akkor ki a f...at érdekli mennyi + mennyi x akármennyi? he??? az ÁRAT kérdeztem kiskö..ög''
hozzá kell tegyem, ezek után mindíg én vagyok a büdös paraszt, de nem érdekel...
mert mondjatok már mégegy olyan terméket, ahol nettó ár van kiírva, és kiskereskedelmi értékesítésről van szó.
NINCS más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest