Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
Nem értem mostanában jönnek rá a gyártók, hogy anno a 7900GTX hűtése mennyire jó volt? Ez előtt nem sokkal meg a Zalman standján lehetett látni hatalmas nyúlást. Egy az egyben kiadják az nVidia referencia hűtéseit csak kaptak egy kis színezést meg egy kis dizájnt.
Konkrétan erre gondolok: [link] -
Zewa
senior tag
A tesztekre kiváncsi leszek.. a cyclops-ban alig van anyag és szerintem elég gyengén is fog muzsikálni.. Volar Sem vmi nagy cucc.. Nekem kcsit az Intel eredije jut roal eszembe.. a V-Power talán van vmi.. Utobbiban van kicsivel több anyag. Kiderül majd hogy mit tudnak az Al gyengébb hővezetési tul. melett.
-
Zewa
senior tag
A tesztekre kiváncsi leszek.. a cyclops-ban alig van anyag és szerintem elég gyengén is fog muzsikálni.. Volar Sem vmi nagy cucc.. Nekem kcsit az Intel eredije jut roal eszembe.. a V-Power talán van vmi.. Utobbiban van kicsivel több anyag. Kiderül majd hogy mit tudnak az Al gyengébb hővezetési tul. melett.
-
rudi
nagyúr
válasz
venember83 #3 üzenetére
Jaja, ehhez a duplája való, lásd Papst, YS Tech vagy bárki más katalógusait.
-
Ste
addikt
az első procihűtőnél hol van az a bizonyos 3 hővezető cső? a képen csak 2 látszik
a második vga hűtő szerintem vicc. igaz 8cm-es venti, de akkor is
az utsó meg tiszta ref nv7900gtx hűtő -
Muton
addikt
válasz
venember83 #3 üzenetére
az én 120x120x38 asom:
600-700 on tartava full néma, 800-on meg mindig halkabb, mint 3 vinyó alapzaja
900-1k-n már szélzajt is hallani, mert akkor már keményen nyomja a levegőt,
1500-on meg iszonyat levegő, iszonyat zajjal, pedig e mögött semmi sincs (borda, rács)
szóval, ha ennek gyárilag 1500 a minimuma, akkor adhatnak hozzá füldugót, illetve beadhatják a felmondásukat -
erdoke
titán
válasz
venember83 #3 üzenetére
Ugyanez gyanús 1500 rpm-en 18 dB-ként is. Egy Papst 120-as is nagyon hangos 1500 rpm-en.
A Shell-től liszenszelt nevű hűtő hátul kifelé fújja a levegőt? Mert ez esetben nem rossz elgondolásnak tűnik, ráverhet az AC Silencerekre, miközben a házat nem fűti a kártya. -
REDeath
őstag
Már csak a teljesítményük és árukra vagyok kiváncsi.
mindhárom elg jól néz ki, (ötletes a többesélyes szinválaztás ati piros, nvidia zöld)
a cpu hűtő szerintem olyan AC és Chilltec kombó -
elit_hun
őstag
Háát, a CPu hűtőtől és az 1. VGA hűtőtöl nem vok elájulva, viszont a V-Power elégé jónak tűnik, mondjuk tényleg 97%-ban 7900GTX hűtő, de attól még lehet jó
-
venember83
nagyúr
12 centi, 2000 rpm es csak 23 db(A)??? Kevesnek tunik.
-
Ősember
őstag
1) heatpipe-ra emelt intel 775 gyári hütö
2) rétestésztának nézett és elnyujtott zalman vf
3) 7900gtx hütö átfestve és megvilágitva
a kreativ ötletek teszik civilizácionkat naggyá -
Remington
őstag
a v-power elég erősen hajaz a 7900gtx hűtőjére ami persze nem baj ha hatásfokban és hangban is olyan lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Processzoroknak a Volar, grafikus kártyáknak a Cyclops és V-Power kínál enyhülést.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest