Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Örülök a hírnek, mert a noti vinyók nem a kedvenceim.
Matyi úrnak ajánlanám az Accustic Management használatát.Utána a WD lesz a leghallkabb.
Én pl. jobban örülnék annak ha feltalálnák végre a spanyol viaszt és úja gyártanának 5400-es HDD-ket.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
liksoft
nagyúr
Nem. Csak attól van, hogy a parkoló pályán mágnes rögzíti a fejszerelvényt. Ez a mágnes nem tartalmaz gumi elemet, így a két fél összecsattanásának hangja erősen átadódik a háznak. Nem hiba, nem ront a mechanikán, csak furcsa kellemetlen hang. Minden gyártó máshogyan oldja meg. [link]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Chaser
legenda
Én is maradok a seagatenél Volt tavaly egy 80-as satas wd-m, hát olyan hangja sztem egy traktornak nincs Adtam is túl rajta gyorsan, aztán kerültek hozzám szegecs vinyók, azok meg szinte hangtalanok. A samsung nem tudom mennyire lehetnek halkak, párat már hallottam, azokat is mindennek lehetett nevezni csak halknak meg üzembiztosnak nem..
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Egon
nagyúr
Jó neked. Van 2 db WD vinyóm (250 GB-os, SATA csatis darabok, 1-1 RE illetve SE), volt nálam pár napig tesztelésre további 2 db, a fenti paramétereknek megfelelő SE, és mindegyik rezonált, ennek következtében ütemesen felhangzó-elhallgató, mély, búgó hangjuk van. Halálra idegesít.
Ellenben a 7200.7-es, 120 GB-os PATA Barracudám egy centit sem rezonál, és semmilyen hangja sincs.
Erről ennyit."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
simonzé
addikt
Van egy asztali merevlemezes DVDíróm, WD vinyóval. 160GB-s, közel egy éves. Bőven elég a sebessége, és gyakorlatilag nincs hangja. A hűtőventivel viszont koncerteket lehetne megzavarni.
Én ebben a hírben az energiatakaréskosságot, meg az üzembiztonságot látom hangsúlyosnak. Átlag 1'000'000 óra két meghibásodás között? WOW!I don't fit in. I fit out.
-
Thom!
veterán
nekem most 250GB SATA 16MB van elég ''halk'', szemben a PATA 80GB 2MB Sasmungnál
-
Cloud_s
aktív tag
Minden vinyó partokópályára állítja a fejet kikapcs előtt (ha nem az régen rossz), de ez egy apró seek-szerű hang.
Aztán van az ''emergency head park'', ez akkor következik be, ha pl. áramkimaradás van; ekkor egy mágnes (vagy a tányér perdülete - mindegy) kirántja gyorsan a fejet. Szerintem a WD valami miatt ezt használja szabályos leállásnál is, de ez csak feltételezés.
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
Kivancsi vagyok mennyire megy a sebesseg rovasara a halksag.
-
mrmatyi
tag
Hát nagyon ideje lenne már,mert amit itt hallottam itt a prohardveren egyre másra,hogy így halk, meg úgy halk a WD,annak fele sem volt igaz!
Állítás? Igen! De nem úgy hogy csak halkabb,hanem tényleg halkabb is legyen,mert úgye valljuk be őszintén én is mondhatnám azt,hogy halk egy lerohadt láncfűrész.....holott nem az!
Szóval a tények:
Kábé olyan halk legyen mint a régi Maxtor Diamondmax 8-asom,ha nem halkabb!!!!!
Mert ugye ez a mostani WD minden csak nem halkabb!!
Sőt! Jóval hangosabb!
....ennyit a WD-ről!
[Szerkesztve]p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4
-
Csapi007
veterán
Hello
Mivel ezek ilyen nagyok nyilván többtányérosak és akkor a Samsung lesz a halkabb..."Csak úgy mondom"
-
klambi
addikt
énezt mind vágom csak 1 sötét pont volt a cikkben amit nem tudtam hogy micsoda az pedíg a ''set top box''-volt...
na ez micsoda?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
sry 2x volt
[Szerkesztve]"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Ősember
őstag
végre halkitanak ezeken a fránya vinyokon
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
liksoft
nagyúr
Nekem inkább az tetszik (a fénykép alapján), hogy a WD a 3,5'' kategóriában az IBM és HITACHI után a parkoló villát bevezette. Így soha nem érintkezik a fej a felülettel.
Az aktuátor jól hangzik. Nem véletlenül a fejszerelvényt takarja?Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
student
őstag
buta vaok
az hogy 2mb vagy 8mb a puffer az miert jo?
vagy így = mi a turot csinal a puffermem? -
piqla
őstag
Mennyibe kerulhet majd?
Szereted az állatokat?
-
Stiky
senior tag
Ezaz, ezaz még több halk vinyót, hogy lenyomják egymás árait
A kapacitás felsorolásnál a 160 ill. a 320 GB közötti 150 nem 250 akart lenni véletlen?!~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Csyppa
senior tag
Szerintem egy vízhűtéses konfigba tökéletesek lehetnek.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Tibiajax
nagyúr
Nna, ez az, hajrá WD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest