- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Nos igen, 975x... Eddig ASUSos voltam, de a Gigabyte 955ös chipsetes lapja is jó lett és ez sem rossz! Kerestem én is a 4 ventit, sokáig végül metaláltam a 3 pines kábelüket (1db 3pines csati 2 ventihez?) ez nekem azt jelenti, hogy nem valószínű a magas fordulatszám, alapbeállításon, de csak csak fel lehet emelni a BIOSon, vagy progin keresztül...
Valaki említette hogy nem SB Live! 24 van bene hanem rendes Audigy2... Valami linket ha kérhetnék, mert én csak PH! Találtam hogy Live! van benne. Azért jó is lenne meg rossz is hisz nem rég vettem Audigy2 kártáyt... Azért jó, mert nem férne be a gépbe nekem most 3 PCI slot foglalt (az új alaplapoknál ezt hiányolom) és valamit ki kell hagynom. Tudja valaki, hogy van e benne SATA / SATA2 vezérlő (1,5gbps és/vagy 3gpbs)?
Amit nem igen értek az hogy csinálnak nagy böhöm házakat (nekem is ilyen van) és miért nem csinálnak nagyobb, valamivel nagyobb) alaplapokat hogy több slot legyen, vagy hogy távolabb legyenek ( nem szeretek VGA mellé kártyákat rakni és a 975ben a 2 PCI a 2PCI-E között van/ Levegőzés csökken).
Én így képzelem el ezt a gépet: [link]

Jó hogy megjenelik így a 955ös lapok ára csökken... Mennyibe kerül?? Na sejtése mindenkinek van, ráadásul hogy ez az első, eddig egyetlen 975ös lap....
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest