- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Gondolkozom azon, hogy majd egyszer megveszem a kártyát az Nvidia demok miatt. Viszont nekem nagyon bejön a passzív hűtés, nem hiszem hogy a többi kártyát nem lehet ennyivel megoldani, mondjuk egy Radeon9500pro vagy Geforce 5800ultra is simán elmenne passzívval, ha az elég nagy és jól van megszerkesztve, teccikéteni? Aki nem tuningolja annak meg pláne elég.
-
Keitaro
addikt
Úgy tudja ha jól tudom, hogy Vertex Shaderek softwareből ha kell. Úgyhogy DX9 része tényleg parasztvakítás de ettől még a kártya bőven gyorsabb egy GF2nél. Ez a kezdeti ára, ne csodálkozz, lesz ez sokkal kisebb is. Mondjuk engem nem érint, mert biztos nem veszek egy FX-et se :))
De egy Ti4200 tényleg jobban megéri szerintem, vagy egy Rad8500. -
wid
csendes tag
A GF 4 TI 4200 34.800ft-ért láttam a Depoba.
Kicsit jobb mint az 5200-es a DX9-el egyetembe.
130 Euro kezdésnek .........? -
Andix
csendes tag
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egyesek már génjeikbe kódolnak valami ''nvidia száksz'' életérzést?
Én nem vagyok semmilyen kártya pártján, mindig azt veszem ami az adott esetben célszerűnek tűnik. Bár az FX sorozat tele van ellentmondással szerintem jobb sorozat mint a Gf4es. Ezt asszem el lehet fogadni. A régi Mxnél szinte minden 5200es jobb (ez a 64bites 64megás még azért aggasztó, de majd meglássuk), viszont ha a dx9 csak parasztvakítás (ezt elfogadom, mert tényleg), azért a passzív hűtés nekem mindeképpen szimpatikus. Egyáltalán mért várjuk el, hogy minden új kártya legalább 30% teljesítménytöblettel múlja felül az elődeit?? Nézzetek meg az Atit a 9200es és 9600os se fog sebességnövekedést nyújtani. Mégis valahogy ez ellen senki sem emeli fel a szavát sose. (Persze remélhetőleg a 9600os család végre olcsóbb is lesz jóval.)
Másrészről biztosra vehetitek, ha az nvidia agresszív piacpolitikája beindul ezzel a sorozattal is, akkor úgy ahogy eddig, romig tele lesznek a polcok 20eFtos Fxekkel Magyarországon is. Nyílván ehhez kell idő..
Ami másik, hogy ha jól nézem a helyzetet, ez az első, hogy a NV alkalmazkodik az Ati féle 3 kategóriás felosztáshoz (olcsó de legalább gyenge 5200es, tűrhető 5600os, és porszívóhűtésű 5800as a sznoboknak).
Még annyit, hogy nyílván most MÉG vannak jó darabig Gf4 szériás olcsó és jó vételek ebben az árrésben. Azzal érvelni, hogy az 5200es annyi mint a Gf4Ti hülyeség, hiszen mire a dolog begyűrűzik kishazánkba is 5200esek olcsóbbak lesznek a Gf4Tik pedig már csak használtpiacon fognak forogni. -
utax
aktív tag
belépő szinten ne magyar-koleszos-egyetemista-belépőt értsetek, odakint 130 euro pont annyi, amennyit az ember bármi hülyeségre nyugodt szívvel kidob. és ez az ás még esni fog. de a legnagyobb előnye ennek a kártyának szerintem az, hogy gyorsítja a dx9 terjedését, amit manapság a gef2mx-ek fognak vissza.
''mi a francnak, csak internetezek''-olvasók most ne válaszoljanak erre ! :) -
qayxc
csendes tag
MX=FX=SHIT
-
Cefa
senior tag
De ahogy tudom dx9-et csak részben tudja, szóval inkább nem tudja.
Ez egy geforce 2-es kártya csk annyival rosszabb hogy mivel támogat minden szart ezért olyan lassú lesz rajta minden dx8 és 9 es játék mint a halott csiga.
A gf2 legalább annyiból jobb hogy nem támogat egy csomó efektet ami nem lassítja a kártyát ezért még most is használható. Igaz csúnyább a játék. Ja és kerül vagy 10 rugóba. -
beeboy
addikt
Vicc, ez egy TI4200 ára (nettóban tuti)
-
Phantom Lord
aktív tag
Ebbe a kártyába parasztvakitás a DX9. Ezen egy DX9-s Game sem fog menni türhetö sbeséggel.
-
User64476
őstag
Mármint nettó 12-17nél többet...
-
User64476
őstag
130 euró? Ez az árazás szerintem nem normális! Egy belépőszintű vid. kártyáért _én_ tuti nem adnék 12-17ezer forintnál többet... Nem félnek ezek attól, hogy kutya nem veszi majd ezt a kártyát? Én nemrégiben vettem bruttó 19900-ért egy Radeon 9100-est, ami ugye nem dx9, de legalább dx8-al tudok _élvezhetően_ játszani. Ki vagyok akadva!
Aktív témák
Hirdetés
ph Az Albatron is piacra dobta az nVidia GeForce FX 5200-as grafikus chipjére épülő videokártyáját.
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest