Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
igazság szerint nem az egyszeri ára súlyos összeg hanem az, ha ezt megveszed köv évbe kijön az ujabbik, aztán mégujabb, lecseréled a vidikártyád aztán ujabb blokk rá..
-
Freeman25
csendes tag
Miért neked mi kell? Hogy 3cm vastag hűtőbordát és nagy zugó ventilátort nézni.
Vagy ezeket a szép lapos csöndes grafikai kártyákat nézed?
Én szívesen használnék vízhűtésest de nincs hozzá kedvem
Vajon miért?
Hát az árukat nem szívesen vonatnám le a bankszámla egyenlegemből!
[Szerkesztve] -
-
waterman_
aktív tag
a leadtek féle gyönyörű
ha lehetne kapni radiátor nélkül, akkor nagyon jól mutatna a gépemben.. minden más zalman, szóval színben jól passzolna az összhangba
-
hardzsi2
aktív tag
Nekem a BFG-féle (legyen Danger Den, mind1) megoldás lenne szimpatikus, mondjuk egy ilyen házban: [link] (fórumban kép a beléről), [link]
Na nem mintha szép lenne az a ház, csak már benne van a víz - így vízzel kezdeni szerintem ideális, persze nyilván kevésbé hatékony, mint a szakik custom megoldásai.
Csupán a csöveket kell bekötni és kész is. Később pedig igény szerint a CPU (extrém esetben a Northbridge és RAM-ok is) becsövezhetők. -
shteer
titán
a leadtek megoldására én sem adok sokat... Achill3uS leírta miért. a gyári léghűtésnél ha jobbak is kicsivel (ami viszonylag ritka ezeknél a megoldásoknál) akkor nem halkabbak - akkor meg mi értelme van az egésznek?
másrészt: ha vízhűtéses vga-d van, akkor miért lenne a gép többi része léggel hűtve? -
gfefe
őstag
De jól mutatna ez a ''BFG dög'' a gépemben
De kár, hogy ilyen drága -
Vistaboy
veterán
Hát az biztos hogy a kártyák nagyon szépek és a vízhűtés miatt jobban is tuningolhatóak. De a Leadtek megoldása szerintem azért is különleges, mert önmagában tartalmaz mindent. Lassan a vízhűtéses megoldások is elférnek majd a kártyák nyákjain és akkor lassan a levegős hűtéseket ki fogják majd szorítani.
-
Achill3uS
nagyúr
hehe, a BFG egyszerüen licenszelte a Danger Den 8800GTX blokkot és rápakolta
[link]
-
#gab_
őstag
nagyon szép a leadtek
-
he7edik.
addikt
A BFG coolere mondhatni referencia megoldás ( BFG szinten )
a Leadteké nekem jobban bejön -
oettinger01
őstag
jó a neve a BFG-nek, WC
-
feka007
veterán
válasz
Csiborbogár #2 üzenetére
Na igen, vízhűtéssel lesz vagy 190 min... Viszont nyerhetünk +30 MHz-et a tuningban
-
shteer
titán
BFG-ből 2 db
-
Ste
addikt
kell is nekik a hűtés
-
ROBERTOH
őstag
Nagyon szép, letisztult a Leadtek megoldása, a BFG meg brutális
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem a BFG megoldása jobban tetszik, az ilyen önmagában álló Leadtek féle hűtők nem biztos, hogy jó választások.
-
-
Qwarc
csendes tag
bitangul néznek ki nagyon... és csatlakozom az előttem szolo pár emberhez... sajnos ez a kategoria nem az én pénztárcámhoz van mérve
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nekem pont az egyslotos felfogatás tetszik, nem az a böszme vastag kártya végre. Az egy csavar is bőven megfogja. Vízhűtéses gépet cipelni, úgy sem egyszerű. Nem a kártyával lesznek gondok, hanem a vízzel. A Leadtek is szép, persze. De az egy más koncepció, ott önálló vízrendszer van, a BFG-nél egy komplett vízhűtésbe illeszthető kártyát adnak.
-
.:T.H:.
aktív tag
Én a Leadtek javára írnék még vmit: 2 slotos felfogatás. Hát a BFG kártyáját avval az egyetlenegy csavarral felfogatni és reménykedni hogy az a súly nem tépi ki a kártyát a helyéről és nem szakítja ki a slotot a deszkából.. Jó, aláírom ez nem sűrűn fordul elő de én anno a Leadtek 6800GT-émnél is félve vettem a kanyarokat amikor szállítottam a masinát a helyi Lanparty-ra.
-
Armando_19
őstag
Leadtek jól néz ki!
-
- iSO -
tag
Nagyon komoly kis DIY cucc a Leadtek.
Nekem tetszik...
ISO -
KrAt
veterán
BFG szebb
A Leadtek olyan, mintha egy nagy fémlapot tennék a gépembe
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Csiborbogár #2 üzenetére
Hát sajnos én sem a célcsoportba tartozom...
-
Zoli329
addikt
A BFG-s nagyon tetszik
-
Csiborbogár
őstag
De szépek ezek a vízhűtéses karik!
Bárcsak telne ilyenre. Biztos lesz vagy 200k! -
Retekegér
MODERÁTOR
Hű, a Leadtek is kitett magáért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Előzetes a BFG és a Leadtek egyedi hűtővel felszerelt modelljeiről.
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest