- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagyula
aktív tag
válasz CriticalHit #32 üzenetére
Van is nekik, megérdeklődtem, igaz én Aurorát kerestem, de a kislány mondta hogy csak Triton van. Aztán el is bizonytalanodtam, hogy Aurora vagy Triton kelljen nekem.
...édes gondok...Legyen minden, sokszor.
-
CriticalHit
addikt
A 3d Aurora után itt vannak a visszafogott külsejü házak, végre vetités nélkül. Szeretem.
Csak persze itt is keresztben van a merevlemez tartó. Nem szeretem.
Kiváncsi vagyok, hogy a mustárban tényleg kapható-e a Triton, vagy csak a listában szerepel. 18K igazán elfogadható ár szerintem."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
kagyula
aktív tag
A misztrálban osztogatják: Triton 17.807.- bruttó, lehet beru-ház-ok.
Legyen minden, sokszor.
-
Matt-OPT
aktív tag
Még mindig semmi infó?
-
nemtommi
senior tag
Bocs a láma kérdésért, de ki a Gigabyte disztribútora?
Ennyi idő alatt azért már illene behozni kishazánkba ezeket a házikókat.
Már szerzem be az elejébe a Scythe Kama Bay-t, a Triton meg sehol. -
Matt-OPT
aktív tag
Mikortól lehet őket kapni??
-
Nippon
őstag
Valóban szép házak, de valahogy én mégsem vagyok velük kibékülve. Egyszerűen papírból vannak. Nekem az 1mm secc v 1.5-2mm alu jön be (pl: Lian-Li).
Ezek a gigák 7.5-8kg-ot nyomnak alu előlappal ami 0,6-0,7mm secc acél lehet max.
Volt a kezemben Aurora és nem győzött meg, pont ezért. Mikor dobnak végre piacra egy jól átgondolt, igényes kivitelű, letisztult, jól szellőző házat.
Ha ez így megy tovább, akkor CNC-maratok valami szép alu előlapot és építek egy házat.
Elképzelés: elöl 2db 12cm venti, csak 5,25-ös hely, oldalt semmi venti.
A Cooler Master Centurion 5 is szép, csak hát elől 8cm-es venti és 0,8mm. Arrrgh! -
EB1039
tag
Hát ezek valóban gyönyörűek. A Poseidon nagyon bejön. Már csak a belsejükről kéne látni képeket. No meg azt, hogy mikortól lehet kapni őket. Remélem, tavasszal már igen.
-
Dassler
őstag
Találtam a belsejéröl némi infót, nemtom, mennyire hiteles, mivel spanyolban kicsit gyenge vagyok
Triton:
* Format ATX et Micro ATX
* Dimension : 200 x 440 x 480 mm (LxHxP)
* Couleurs : Noir / Silver
* Poids net: 7.5 kg
* Baies externes 5.25'' : 5
* Baies externes 3.5'' : 2
* Baies internes 3.5'' : 3
* Ventilateur avant : 1x120 mm
* Ventilateur arrière : 1x120 mm
* Façade : USB 2.0 x2 / IEEE 1394 x1 / HD audio x1
Poseidon:
* Dimension : 200x440x495mm (LxHxP)
* Couleurs : Noir / Silver
* Poids net : 8 kg
* Baies externes 5.25'' : 5
* Baies externes 3.5'' : 1
* Baies internes 3.5'' : 4
* Ventilateur avant : 1x120 mm
* Ventilateur arrière : 1x120 mm avec LED bleue
* Façade : USB 2.0 x2 / IEEE 1394 x1 / HD audio x1
innen:[link]Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Matt-OPT
aktív tag
Aki tud majd valami infót árról ill. hogy hol lehet kapni az ne tartsa magában!!!
-
Alvin_ti4200
félisten
Fő de királyak, asszem egy ilyen ezüst Poseidon-ba be fogok ruházni! Az ára biztos, hogy 20k alatt lesz, mert az Aurora is 25k boltban és annál ez jóval szerényebb változat.
-
Ste
addikt
Remélem ez is full alu lesz, mint az Aurora
Annak sem volt annyira vészes az ára a konkurenciához képest
Jó ötletnek tartom hogy új dolgokba is belevágnak -
kdz
tag
a két külső 3,5-ös meghajtóhely nekem pont jó: az egyikbe megy a kislemezmeghajtó, a másikba a ventillátorszabályozó. A mobil rack-em üresen figyel és 1 dvd író foglalja még ezen kívül az 5.25 helyeket...azt hiszem, ha mind a két vinyómat háttal vakon bedobom a gépbe, akkor is üres helyre érkeznek
szvsz a btx szabványt temethetjük...a megfordított atx majdnem ugyan azt tudja változtatás nélkül
[Szerkesztve]Never give up! Never surrender!
-
marcee
addikt
És mihez kezdesz a 2 külső 3.5''-os meghajtóhelllyel? Az is csak vinyák elől veszi el a helyet. Mondjuk nekem még ez a dizájn is sok. Lassan nem lesz mit tennem és venni kell végre egy Stacker-t. Az csendes, nem túldizájnolt és még fér is bele ez meg az. Nem beszélve a btx-ready-ségéről, ha a az valaha is számítani fog egyáltalán. Csodálkoznék, ha ez alu előlappal olcsóbb lenne br. 25e-nél, táp nélkül persze. A két 12-es venti tetszik, igazából az már alapfeltétel manapság, de látni kellene azért bévülről.
\m/
-
TomiFiu
tag
Hát én nem tudom, végül is nem csúnyá a fenti széria, de hogy néz ki beépített meghajtókkal?
Vagy azok kis ajtócskák mögöt vannak? Mert akkor még jó!
Mindenesetre én 1 hónapja vettem (a mistral-ba ) egy házat aminek az eleje fekete és van rajta hőmérséklet kijelző kék/zöld háttérfénnyel, meg a meghajtók egy nagy ajtó mögöt vannak (PC fehét szinű meghajtókat eltakarja)
Így most már a gépem minen egysége fekete szinben pompázik és még a meghajtókat se kellet lecserélnem vagy átfestenem barkácsmódon
Amúgy nagyon jól szellőzik, nemvolt több 7eHuF-nál és nem vagdos össze-vissza szerelésnél mert a sarkokra még műanyag kis gombocskákat is raktak!
Na de azért szép ez a Gigabyte ház is
Ja! Valami az Aurórához hasonló képpen néz ki az enyém is, de személy szerint nekem az enyém jobban tetszik!!!
[Szerkesztve] -
Alex91
félisten
[link]
Ez is 15k-volt tap nelkul...
(Es szerintem szep kis haz.)Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Lupin.
tag
Szinte kizártnak tartnom, hogy 20k-nál olcsóbb legyen majd. Bár remélem nem lesz igazam.
[Szerkesztve] -
kifu
tag
Teljesen igazad van. Pl. egy komolyságot sugárzó bútorzat mellé, vagy egy ''dolgozószobába'' nem lehet egy ''karácsonyfát'' vagy ''Darth Vader sisakot'' tenni!
Manapság sajnos alig kapható 10 ezer forint körüli szolid, ámde jól szellőző(elöl-hátul-oldalt ventihellyel) ház.
Egy ilyen tritonra szívesen beruháznék, amennyiben br. 10-13 körül lehetne kapni. Én ennél többet nem szánok számítógépházra!Asus P7P55D; Intel Core i5 750 + Scythe Ninja 2 Rev.B; 2X2 GB G.Skill 1600 DDR3, Gigabyte 460GTX OC 1 GB; Dell U2311H
-
_cirmos_
őstag
sztem meg elég misztrálos kinézetűek így a képeken. bár élőben biztos szebbek.
-
kdz
tag
pont azért rajongunk!...én speciel rühellem a tütülfütyül-ittvilágíthaottmegnyomod-repülőversenyaútó alakú/ felépítésű házakat...mostanában nem lehet kapni egy szolíd és visszafogott házat jó ár/érték arányban.
számomra alapvető követelmény, hogy ne borítsa szivárványszínbe a szobát, és halk legyen: ha esetleg éjszaka kellene dolgoznom, akkor se zavarja a barátnőmet.Never give up! Never surrender!
-
Petya25
őstag
Nekem is túl szögletes a forma.
Kár hogy nem mutat még a gyári oldal sem belső képeket.
Nekem 3DAurora-m van vízzel, nagyon megvagyok elégedve vele.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Godefroy
senior tag
Olyan 12 egy tucat kinezetüek... miért rajongtok értük?
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
nemtommi
senior tag
válasz BobChemistry #3 üzenetére
Pont ilyet (Triton) keresek már egy jó ideje. Már csak az asszonynak kell beadni, hogy szükség van rá
Remélem a Dual 12cm-es venti elég meggyőző lesz neki is.
[Szerkesztve] -
BobChemistry
őstag
na, akkor már hármat biztos el tudnak adni, ha megfelelő áron kínálják őket
Én is benevezek egyre, ha megtehetemBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
csudri
őstag
Fúú nagyon finomak. Fóleg a fekete Triton tetszik! Remélem nem fog vastagon fogni a kereskedők ceruzája az árcédulán.
-
kdz
tag
ezek gyönyörűek!
ha az ára megfelelő, azt hiszem ''kénytelen'' leszek venni egy tritontNever give up! Never surrender!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...