Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ááá, nem bírom megállni.
-írtam egy szubjektívnek tekinthető 2/3os dolgot. megelőzendő, h megvádolj a nyelv nem ismerésével, megemlítettem, h igenis ismertem, sőt...
ez megint egy semmitmondó reagálás tőled. megpróbáltál vmibe belekötni, amit nem értettél mert mást nem találtál. nem is értem, h sikerült a kettőt összekapcsolni. az egész megjegyzésed abszurd.
-fogalmakon lovagolsz. az a bajod, h kivesz a közösből és nem ad vissza. ez a lopás alá tartozik.
az már csak extra, h teljesen képzavarban vagy. ha vki csinál egy OO nyelvet, vagy egy xml-es formátumot, és kicsit rá más is készít egy olyat, akkor az nem a másik cuccát nyúlta le (főleg ha ebben ki is merültek a közös tulajdonságok).
ennyi erővel miden sorozat gyártott autó Ford T-t nyúlta le.
(csak halkan zárójelben jegyzem meg, h a w3c az xml-t az ms kezdeményezésére és támogatásával készítette el.) -
Gregorius
őstag
[link]
Szép ez a 97-es cikk, csak azt kihagyták belőle, hogy a Sun a folyamat felénél meggondolta magát mind ISO mind ECMA ügyben, és nem lett a Java szabványosításból semmi. Az alapvető indok, hogy a Sun nem akarta kiengedni az irányítást a kezéből.
a tavaly nyitottak-e meg valamit kérdésben szerintem kevered a java-t és a solarist. de az is lehet, hogy nem.
A JRE-ből (vagy J2SE-ből?) asszem készült nyílt forrású implementáció GPL alatt. De mint fentebb írtam, ez még mindig eléggé korlátozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő