Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
A fizikai gyorsító rész simán belekerülhetne e GPU-ba, úgy, mint annak idején a TnL. És majd lesz rá API is, ha szükség van rá.
-
faster
nagyúr
Nem a téglákra gondoltam, de a mai játékok tele vannak mozdíthatatlan tárgyakkal, pl. bútorok, vagy kedvenc példám a HL2, ahol pl. egy műhelyben csak egy - két tárgyat lehet az asztalról felvenni.
Ha bírná a fizika, akkor pl. az asztal tele lehetne tárgyakkal, pl. csavarokkal, amik szétgurulnának, ha felrúgod az asztalt,.... jaj, ne én adjak már ötleteket a játékkészítőknek ...
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Tigerclaw #42 üzenetére
A következő generációs PC-be való társprocik pedig azokon a konzolokon fognak túlnőni. A PC-k bővíthetősége ugyanis nem igazán akar scökkenni. Egyébként az Xbox2-hoz az ATI, a PS3-hoz az Nvidia fejleszti a 3D-s chipet, szóval, ez azért eléggé sokat mondó...
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Vagy egy székkel eltorlaszolsz egy ajtót...
Nekem már a HL2 játszótere is tetszett, a havok motor jó, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy amit nem oldottak meg (amit pl. én is írtam, hogy a hullán keresztülgyalogol a headcrab, meg hasonlók...), az azért van-e, mert programozásilag bonyolult, vagy kevés a PC processzora, de ezek szerint a proci is kevés. -
faster
nagyúr
Hurrá, remélem, végre korrekt fizikát fognak megvalósítani ezzel a chippel, és nem lesz olyan, hogy a hullán keresztülgyalogol a headcrab a HL2-ben.
Olyan PC-s architektúra van kialakulóban, mint amilyen a Cell chip a PS3-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest