- Házimozi haladó szinten
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
A fizikai gyorsító rész simán belekerülhetne e GPU-ba, úgy, mint annak idején a TnL. És majd lesz rá API is, ha szükség van rá.
-
faster
nagyúr
Nem a téglákra gondoltam, de a mai játékok tele vannak mozdíthatatlan tárgyakkal, pl. bútorok, vagy kedvenc példám a HL2, ahol pl. egy műhelyben csak egy - két tárgyat lehet az asztalról felvenni.
Ha bírná a fizika, akkor pl. az asztal tele lehetne tárgyakkal, pl. csavarokkal, amik szétgurulnának, ha felrúgod az asztalt,.... jaj, ne én adjak már ötleteket a játékkészítőknek ...
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Tigerclaw #42 üzenetére
A következő generációs PC-be való társprocik pedig azokon a konzolokon fognak túlnőni. A PC-k bővíthetősége ugyanis nem igazán akar scökkenni. Egyébként az Xbox2-hoz az ATI, a PS3-hoz az Nvidia fejleszti a 3D-s chipet, szóval, ez azért eléggé sokat mondó...
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Vagy egy székkel eltorlaszolsz egy ajtót...
Nekem már a HL2 játszótere is tetszett, a havok motor jó, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy amit nem oldottak meg (amit pl. én is írtam, hogy a hullán keresztülgyalogol a headcrab, meg hasonlók...), az azért van-e, mert programozásilag bonyolult, vagy kevés a PC processzora, de ezek szerint a proci is kevés. -
faster
nagyúr
Hurrá, remélem, végre korrekt fizikát fognak megvalósítani ezzel a chippel, és nem lesz olyan, hogy a hullán keresztülgyalogol a headcrab a HL2-ben.
Olyan PC-s architektúra van kialakulóban, mint amilyen a Cell chip a PS3-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest