- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
utax
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #19 üzenetére
sorry, direkt sarkítottam :))
-
GeorgeTerror
senior tag
Utax írta : ''tisztelem a moddereket, de azért válasszuk külön az ezermester magazin fűrészporszagú, sorjás világától a különlegességre vágyó, unatkozó bolond gazdagok világát.''
Fűrészpor? Ez azért kemény... :D
Sorja? Azért megnézném azt a moddert amejik sorját hagy. Az a lényeg, hogy szép és igényes legyen amit csinál. Ebbe nem tartozik a sorja! ;] -
utax
aktív tag
na de válasszátok már ketté a ''modder'' csoportot !
az egyik a modder, aki powercolort vesz és purhabbal dizájnolja
a másik a divat-pc-s, akinek pénze van, türelme viszont nincs, ezért készre veszi az ilyen cuccokat.
nem egy cég betegre keresi magát az előregyártott moddolt gépekből. ha piac van rá, miért ne csinálnák ? kár, hogy nem nekem jutott eszembe előbb ... :) -
andorpapa
őstag
Fogadunk? Simán ki lehet hozni egy ilyen coolert 1000 forintból.
Amúgy atus bocs, a modder szó alatt most a negatív értelmet kell keresni, azokra a ''modderekre'' gondoltam, akik megveszik a kivágott oldalú, előre beneonozott Chieftec házat, és aztán még belenyomnak egy ilyen kártyát is. Oké, akkor nem modder, inkább divat PC-s. -
iguana
őstag
persze hogy a teljesítmény az elsődleges, és inkább azért fizetünk plusz kesht, mint a kinézetért. ami viszont teccik, hogy nem is olyan rég csak bézs színű egyen házak, alkatrészek voltak. most már vannak dizájn házak, ablakkal, neonnal, ''színre fújt'' nyákokkal. mint az autóknál :)
-
atus
senior tag
NEM! A modderek nevében tiltakozom! :) Ezt nem moddereknek szánták, hanem fakezű, fantáziátlan exhibicionistáknak, akik plusz x0000Ftért vesznek egy ilyen hűtős cuccot, amit kis kreativitással otthon tizedennyiből ki lehet hozni. :(((
-
bazs
aktív tag
A videokártyáknál a külcsíny valóban fontos, csak én a monitoron keresztül szoktam vizsgálni nem pedig a házban :)
-
Spensers
aktív tag
Nekem nagyon teccik :)
Nagyon szép szürke az egéssz........ -
Jól mutatna a gépemben a burkolat alatt... :P
-
twollah
nagyúr
Nem éreztem különösebb késztetést a kártya láttán, hogy magamhoz nyúljak.
Számomra nem a külcsíny a nyerő hanem a belbecs.
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest