Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rudi

nagyúr

Nem tudom, Ti milyen elgondolások szerint építetek hűtést, de szerintem ennek a háznak semmi baja sincsen, sőt elég okosan van megcsinálva. Persze, ehhez észre kell venni, hogy a cikkben mellékelt ábrán van egy marhaság: a procihűtőt érdemes fordítva berakni. Teszteltem az előző verziót, itt látható, mi került bele [link]. Annak egyetlen gyenge pontja volt, a merevlemeztartó, ami túlzottan zárt. Ami jó benne, hogy a proci környékén nincs egyéb zaj és hőforrás, tehát ott egy nagyobb bordával és egy halk ventivel hatékony hűtés alakítható ki (ház ventilátorai ma a Core 2 és K8 idejében már fölöslegesek). Az új modellnél ez már a merevlemezeknek szükséges minimális légmozgást is biztosítja. A VGA-s rész egyszerűen kiált valami hatalmas (mondjuk TR HR-03) bordáért és egy lassú (pl. S-Flex) ventiért, de tuti, hogy a lentről beszívó Accelero is szépen menne benne. A táp is viszonylag hideg helyre került. Bízom benne, hogy még mindig a Seasonic a forrás, így extrahalk cuccról van szó.

Akit az alsó rácsok használhatatlansága zavar, annak megsúgom, hogy a ház nagyjából 2-3 centi magas talapzaton áll. Akit a por zavar, annak a hosszú nyakú búgós izé (porszívó vagy micsoda) tologatását javaslom heti rendszerességgel (max fél óra). De nem a gépben, hanem a szobában (lakásban). Nekem ezzel a módszerrel alig porosodik a nyitott házam ;)

Új hozzászólás Aktív témák