Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Cool a doboza.
-
Szalma
őstag
OFF to bluetooth
:))
Igen, nem is olyan elképzelhetetlen. Egy USB-s bluetooth csatoló (mondjuk TDK) 7eFt. Egy régebbi bluetooth képes telefon (ami nem csak marketingből tartalmazza, mint a nokiák, pl. Ericcson R520m) ~20eFt. És voilá... Csak szoftveres konfig kérdése. A jövő közelebb van, mint ahogy Ön gondolja!!!
De Önt pont a stílusáért bírom! :)) Nagyon ÜT!!!!
ON
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
OFF
Ha van több mobil eszközöd (PDA, telefon, stb.), akkor azok többségét bluetooth-al iszonyú könnyű szinkronban tartani. Ha jól vannak felkonfigurálva, akkor elég ha hazaérsz, a telefonod máris szinkronizálja a telefonkönyvet a géppel például. A Wifi kártyák sokat fogyasztanak és jószerével csak a fizikai réteget reprezentálják az OSI-ból. A bluetooth pedig, ha kérik, adja az OSI alsó 5 rétegét, autentikációval és titkosítással együtt is ha kell, rohadt kicsi fogyasztással, persze lassabban, mint a Wifi.
ON
Szerintem igen kellemes, ha nem kell kábelekkel bajlódni, az Epox is mozdul már. Szeretjük.
:)
Szeretettel:
Szalma -
meba
tag
Szerintem a Bluetooth a számítógéphez egy csökevény kiegészítő. Persze most mondani fogják hogy mobiltelcsi, meg spec. nyomtatók melyek támogatják a kék fogút. Szerintem ha mindenképp drótnélküli hálózst kialakítására ott vannak a 802,11 x y hálózatok. Sima perifériák(nyomtató,scanner, stb) kapcsolására pedig szerintem még mindig tökéletesen elég az Usb 1.1 ill. 2.0 .
ÉN is Epox fan vagyok, ill. a kicsike alatt Epox alaplap fexik. Meg vagyok vele elégedve lassan másfél éve. :P
Aktív témák
Hirdetés
ph Emlékezetes lesz-e a 2003-as CeBIT az EPoX cégnek?
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest