- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Cool a doboza.
Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Szalma
őstag
OFF to bluetooth
:))
Igen, nem is olyan elképzelhetetlen. Egy USB-s bluetooth csatoló (mondjuk TDK) 7eFt. Egy régebbi bluetooth képes telefon (ami nem csak marketingből tartalmazza, mint a nokiák, pl. Ericcson R520m) ~20eFt. És voilá... Csak szoftveres konfig kérdése. A jövő közelebb van, mint ahogy Ön gondolja!!!
De Önt pont a stílusáért bírom! :)) Nagyon ÜT!!!!
ON
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
OFF
Ha van több mobil eszközöd (PDA, telefon, stb.), akkor azok többségét bluetooth-al iszonyú könnyű szinkronban tartani. Ha jól vannak felkonfigurálva, akkor elég ha hazaérsz, a telefonod máris szinkronizálja a telefonkönyvet a géppel például. A Wifi kártyák sokat fogyasztanak és jószerével csak a fizikai réteget reprezentálják az OSI-ból. A bluetooth pedig, ha kérik, adja az OSI alsó 5 rétegét, autentikációval és titkosítással együtt is ha kell, rohadt kicsi fogyasztással, persze lassabban, mint a Wifi.
ON
Szerintem igen kellemes, ha nem kell kábelekkel bajlódni, az Epox is mozdul már. Szeretjük.
:)
Szeretettel:
Szalma -
meba
tag
Szerintem a Bluetooth a számítógéphez egy csökevény kiegészítő. Persze most mondani fogják hogy mobiltelcsi, meg spec. nyomtatók melyek támogatják a kék fogút. Szerintem ha mindenképp drótnélküli hálózst kialakítására ott vannak a 802,11 x y hálózatok. Sima perifériák(nyomtató,scanner, stb) kapcsolására pedig szerintem még mindig tökéletesen elég az Usb 1.1 ill. 2.0 .
ÉN is Epox fan vagyok, ill. a kicsike alatt Epox alaplap fexik. Meg vagyok vele elégedve lassan másfél éve. :P