- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
_Pete
csendes tag
Na en elvittem rev.6-os cuccot szervizbe, meg is csinaltak, de ugyanugy fagy, kivettem belole minden kartyat ami nem kell,meg nem hasznalok surun, igy is ugyanugy fagy, holnap megyek veszek kis floppy meghajtot, es frisitem a biost azt ,meglatjuk, ha ugy sem megy en mar nem tudom, hogymit tehetnek, biosban minden normalisan be van allitva...
-
_Pete
csendes tag
Mostmar ugyfagy, hogy a winy meg dolgozik, a hangkartya a cache-ben leo adatot ismetli, es semmit nem lehet csinalni
-
_Pete
csendes tag
Fagyhat azert a gep, mert keves a virtual memory?
-
_Pete
csendes tag
Az nemleeht, hogy esetleg azert feyg nehany program, mert keves ramom van? 128 mega sd
-
_Pete
csendes tag
Most tesztelegetm, allitgattam biosba, meg minden, azt lehet, hogy a ram beallitasaival voltak bajok, cl2-es beallitasokkal cl3-as ramot... szoval most remelm jo, mert avp2 fel oran keresztul nem fagyott, utana kileptem, mert meguntm
-
_Pete
csendes tag
Vettem egy iylen lapot 1,4-es thunderbirddel, es menne minden, csak fagynak a jatekok, meg nem futnak le a benchmark progik, haverom csinalt egy biosfrissitest, es ment neki utana hibak nelkul, ha megteszem ezt en is, akkor szerintetek nekem is menni fog normalisan?
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest