- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MegalodonS #108 üzenetére
Az első két sorod megintcsak személyeskedő, válaszra nem méltatható.
Én is csak átlag laptop-felhasználóként hasonlítom össze a notikat? Ferrarit hasonlítunk trabanthoz? Te olvasod, amit leírsz? LOLEgyébként így van. Egy profin összerakott, ütésálló, mesterfogásokkal teli, örök darab IBM ''Ferrarit'' hasonlítunk egy Clevo alapú, magáról hihetetlen dolgokat marketingelő, gyönyörű pirosra festett ''Trabanttal''. Ugye hogy erős? Mert marhaság. Ahogyan a te hasonlatod is.
Alapjaiban kevered össze a teljesítményt a minőséggel, a kettő nem ugyanaz, ha nem látod a különbséget, akkor mehetsz te akármilyen lanpartyra, 8 általánosod nincs meg, mert ha meglenne, akkor vágnád, miről beszélek, én és mi mind.
Olvass már vissza egy kicsit, te ''nem személyeskedek'', azt pofázzuk, hogy drága, és ehhez képest nem kapod meg a minőséget. Erre te véded, és érvelsz a teljesítményével. Kutyád van? Mer az sem érdekel. NEM a teljesítményéről van szó. Nem érted? Vagy sportból vagy hülye?
Egy HGamer gép egy év alatt elavul. Egy év elteltével a gépedbe ramot cserélsz, teszel bele új processzort, meg vga kártyát, kész. A régit eladod 2/3 áron és ennyi. Egy notinál megveszed, kb háromnegyed évig neked van a legfaszább notid, (meg a legforróbb), utána adhatod el, max féláron, mert akkor ki vesz egy ''majdnem-high-end'' gépet magas áron? Szóval nekem jó, gondolom neked is jó. De nehogymár meggyőzzél minket, hogy évente
4-500k-t elkölteni laptopra ellentétben mondjuk a 80-100-zal, az jó
Egyébiránt a Clevo nem szar, csak nem magas minőség és nem kifinomult technológia. Nekem is Clevo-m van, jó, szeretem, de köszönő viszonyban nincs egy Toshiba-val, IBM-mel. De ha te beszopod, hogy egy ezüstre fújt szuzukit eladnak neked merciként, mi gratulálunkSzuziba rakunk neked egy V8-ast és állva hagyja az S mercit. De attól még szuzuki.
Nos ha még mindig nem érted, hogy mit nem értessz, akkor ne írj vissza. Ha visszaírsz, és megint ilyen hipervelős ''alfahím'' hsz-t kreálsz, akkor erre az esetre máris megvan a válasz hsz-em: krv nyd. Ha felfogtad, amit írni akartam, akkor tapsvihar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest