Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- OLED TV topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Ez az egész felhajtás csak azért van, hogy húzzák az agyunkat, meg mindenki beszéljen erről a szerencsétlen programról. Sajnos erről szól a világ. Aztán majd szépen megjelenik és kiderül, hogy nem is annyira durva a helyzet hardver ügyben.
A másik amin én elgondolkozom ezekkel a szupergrafikájú játékokkal kapcsolatban: Anno régen, a 7.14Mhz-es AMIGA-ra, sőt a C64-re ami ha jól tudom nem volt egész 1Mhz 3Ds FPS progikat. (a Total Eclipse ami beugrik mint egy elég jól kivitelezett példány kvázi valós 3D térrel és kezdetleges ''textúrákkal''. Nos. Azóta a procik teljesítménye két-három-négyszázszorosára nőtt, van külön grafikus chip, maga is egy külön számítógép. A látvánnyal pedig mi van? Szebb textúrák, kicsit valósághűbb környezet? Nagyobb terek? Élsimítás? Szerintem a látvány fejlődése távolról sem olyan nagymértékű, mint az azt kiszolgáló technikáé.
Talán végre el kéne gondolkodni azon fejlesztő cégeknek, hogy normálisan írjanak programokat a klasszikus alapelvek szerint: kompakt, eszerű, gyors. Ja, és persze gondolom a Windows ami alatt futnak a cuccok is egy elég erőforrás pocsékoló gány...
Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest