Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Tőlünk :). Meg sem nézted a Letöltések rovatot? És a DirectX 8 bizony baj, DirectX 7 kell neki... DirectX 8-hoz DirectX 8-as driver kell, akkor a 12.41-est tedd fel (szintén fent van nálunk).
Gyorsítás? Majd kitapasztalod, attól is függ, hogy mit használsz. Imho nem sokat. -
LionKing
csendes tag
Hát igen :-))) Na mindegy... A dátum szerintem látható helyen van, na de mi van ezzel a progival??? Inkább azt mondjátok meg, hogy honnan tudom a frankót lekapni! :-))) És hogy Inno3d tornado gef2mx400 64mb-hoz jó-e? :-) Köszi
-
guest
veterán
Nem Kene Frissiteni a Hireket Neha!!!???
Ez peldaul 2000 december 20.-ai!
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest