- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
Lord Mixxx #49 üzenetére
Kár, hogy ilyesminek az előállítása 2-3 ezres billentyűzetek helyett szerintem legalább 50-60 ezreseket eredményezne (és akkor még lehet, hogy óvatosan becsültem), pláne egy jobb ''tört'' MS billentyű esetében... Szerintem olcsóbb lenne valamilyen fluoreszcens anyaggal feliratozni, ami mondjuk halványan derengene a monitor fényétől... Igaz, hogy nem lehetne kikapcsolni, meg fényerőt sem lehet állítani, de ha pl. ilyen előregyártott matricákat forgalomba hoznának, az valószínűleg néhány száz forintba kerülne, s magadnak tudnád megcsinálni...
A másik: egy ilyen pontmátrix-kijelzőt HOVA rejtesz el minden egyes billentyű alá? Ráadásul ahhoz, hogy ez működjön, még külön vezérlést is kell gyártani hozzá, ami gondolom otthoni barkácskörülmények között szintén nem 1-2 forint. Aztán: miről táplálod? Kétlem, hogy a billentyűcsatlakozó elbírna ennyi teljesítményt...
Az ötlet egyébként nem rossz, tényleg jó volna néha sötétben látni, hogy hol vannak a billentyűk -bár szerintem olcsóbb megtanulni :D -, csak azt hiszem, hogy ez jelen körülmények között megoldhatatlan -vagy ha mégis, akkor nagyon drága és iszonyatos munka...
Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest