- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Hát nem is tudom... Ezekkel szerintem alapvetően az a gond, hogy így, vadiújan, csillogó-villogó állapotban jól mutatnak, de fél év múlva, mikor két centi vastagon áll bennük a por és behomályosodik a plexi, akkor már egyáltalán nem esik jól ránézni...
Én mondjuk a régi tápegységem fedelét a jobb szellőzés érdekében egyszerűen leszedtem, a mostanin meg ventillátor van, úgyhogy egyik esetben sem túl célszerű ez a mod. Nálam meg első szempont az, hogy a gép hűvös legyen, meg halk, és csak a második az, hogy szép -ez viszont nem jelenti azt, hogy elzárkózom az ilyesmiktől, csak kissé feleslegesnek érzem.
Egyébként egy átlag háznak szerintem nagyon nagy ablakot kellene vágni az oldalára, hogy a táp látszódjon, így megintcsak nincs értelme. :)) Mod-fronton is láttuk már ezernyi aprócikk feltűnését és hangtalan kimúlását, úgyhogy nem hiszem, hogy a hasonló dolgokat túl komolyan kellene venni...
Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest