Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Hát nem is tudom... Ezekkel szerintem alapvetően az a gond, hogy így, vadiújan, csillogó-villogó állapotban jól mutatnak, de fél év múlva, mikor két centi vastagon áll bennük a por és behomályosodik a plexi, akkor már egyáltalán nem esik jól ránézni...
Én mondjuk a régi tápegységem fedelét a jobb szellőzés érdekében egyszerűen leszedtem, a mostanin meg ventillátor van, úgyhogy egyik esetben sem túl célszerű ez a mod. Nálam meg első szempont az, hogy a gép hűvös legyen, meg halk, és csak a második az, hogy szép -ez viszont nem jelenti azt, hogy elzárkózom az ilyesmiktől, csak kissé feleslegesnek érzem.
Egyébként egy átlag háznak szerintem nagyon nagy ablakot kellene vágni az oldalára, hogy a táp látszódjon, így megintcsak nincs értelme. :)) Mod-fronton is láttuk már ezernyi aprócikk feltűnését és hangtalan kimúlását, úgyhogy nem hiszem, hogy a hasonló dolgokat túl komolyan kellene venni...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest